| تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ |
جلسه کانون سلامت محله با مسولان شهرداری در مرکز بهداشت غرب

واحد آموزش وارتقا سلامت مرکز بهداشت غرب تهران، جلسه"کانون سلامت محله"را با مسولان شهرداری مناطق تحت پوشش برگزار نمود.
در راستای اجتماعی شدن سلامت و شرکت مردم در حوزه مشارکت آگاهانه و داوطلبانه در عرصه سلامت، واحد آموزش و ارتقا سلامت مرکز بهداشت غرب تهران ،نشست کانون سلامت محله  را با حضور دکتر بابا معاون مرکز بهداشت غرب، رئیس اداره همکاری های بین بخشی و توسعه ی پایدار معاونت اجتماعی دانشگاه ایران ،کارشناس جلب مشارکت معاونت بهداشتی دانشگاه ایران،کارشناس مسوول وکارشناس واحد آموزش سلامت مرکز بهداشت، معاونان اجتماعی شهرداری ها، روسای  اداره سلامت و مسئولان خانه های سلامت شهرداری های مناطق تحت پوشش 9،18،21،22  روز دوشنبه 17 دی از ساعت 13 تا 15 در سالن نور مرکز بهداشت برگزار نمود .
در این جلسه، در خصوص پتانسیل های موجود خانه های سلامت شهرداری وحوزه دانشگاه در راستای تفاهم نامه مشترک دانشگاه ایران و اداره کل سلامت شهرداری تهران بحث وتبادل نظر شد. اسلایدهای  نتایج پیمایش ملی عوامل خطر بیماریهای غیرواگیردر مناطق تحت پوشش توضیح داده شد .در ادامه با مشارکت حاضرین در جلسه شیوه نامه اجرایی تشکیل کانون ومجمع سلامت و نحوه جذب داوطلب بررسی شد .در پایان جلسه مصوب شد، جهت ابلاغ اجرایی دستورالعمل از اداره کل شهرداری، جلسه مشترکی  با کلیه مناطق شهرداری های تحت پوشش دانشگاه ایران در شهر تهران  وذینفعان توسط معاونت اجتماعی دانشگاه برگزار شود .
 در این جلسه  40 نفر شرکت داشتند. به کلیه حاضران پکیج دستورالعمل ها، آدرس مراکز سلامت وپایگاه های تحت پوشش ،پمفلت های آموزشی ولوح کتاب های خود مراقبتی داده شد. در خصوص کمپین بسیج ملی تغذیه وپویش ملی سرطان به حاضران در جلسه اطلاع رسانی شد.