| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۴/۴ |
     اجرای طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان – مرکز بهداشت غرب

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران ، طرح سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان در 5 پایگاه سنجش فارابی(منطقه 21)، سعادت(منطقه 9 )، حضرت علی اصغر (ع) ،دکتر قریب و تربیت (منطقه 18 ) از مجموع مدارس تحت پوشش مرکز بهداشت غرب تهران از تاریخ 1/4/98 آغاز شده است.
در این پایگاه های سنجش بر اساس نوبت دهی مدارس اداره آموزش و پرورش مناطق 9، 21، و 18  همه روزه دانش آموزان از لحاظ بینایی، شنوایی، آمادگی تحصیلی، سلامت جسمی و روانی مورد ارزیابی قرار می گیرند.در سه پایگاه حضرت علی اصغر(ع)، دکتر قریب  منطقه 18 و پایگاه فارابی منطقه 21 پزشک و مراقب سلامت در پایگاه سنجش مستقر می باشند.و در 2 پایگاه سعادت و تربیت به مراکز خدمات جامع سلامت والفجر و سینا لینک می باشد.
هچنین به دلیل اجرای طرح  بسیج ملی کنترل فشارخون  ایستگاه بسیج ملی فشار خون جهت والدین این دانش آموزان و مراجعین  همه روزه در پایگاه های سنجش دایر می باشد