| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۵/۱۶ |
بازدید معاون بهداشتی دانشگاه دکتر بابک عشرتی از ستاد مرکز بهداشت غرب
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران دکتر بابک عشرتی معاون بهداشتی دانشگاه و دکتر محمد میرزایی معاون اجرایی معاونت بهداشتی با همراهی دکتر علایی ریاست مرکز بهداشت غرب تهران روز سه شنبه 15 مرداد ماه ، از ستاد مرکز بهداشت غرب ، مرکز خدمات جامع سلامت والفجر و کلینیک مشاوره بیماری های رفتاری بازدید نمودند .
در ابتدا دکتر عشرتی و دکتر میرزایی با همراهی دکتر علایی از مرکز خدمات جامع سلامت والفجر و کلینیک مشاوره بیماری های رفتاری بازدید نمودند . در جلسه ای که با حضور مدیران ستادی در سالن نور تدارک دیده شده بود ، دکتر علایی ضمن خوشامدگویی اهمیت حضور سکاندار حوزه بهداشت دانشگاه در این مرکز را غنیمت برشمردند و ابراز امیدواری کردند که این قبیل جلسات ادامه دار باشد . سپس مدیران واحدها اقدام به ارایه شاخص های عملکردی و چالش های واحد تحت پوشش خود نمودند . جلسه با بحث و تبادل نظر صمیمانه و راهگشا بین اعضاء ادامه یافت.
دکتر عشرتی در پایان جلسه ضمن تشکر از دعوت مرکز بهداشت غرب برای تدارک این جلسه بیان نمود : بازدیدهای مدیریتی از واحد های بهداشتی موجب آشنایی عمیق با نحوه عملکرد و ارائه راهکارها و بازخوردهای لازم برای ارتقاء عملکرد آن واحد ها خواهد شد و از نحوه عملکرد مرکز بهداشت غرب در ارایه خدمات بهداشتی ابراز رضایت نمود .