| تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۶/۱۷ |
برگزاری کارگاه آموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر

کارگاه آموزشی برنامه ترویج تغذیه با شیرمادرروز یکشنبه 17 شهریورماه  باحضور 100 شرکت کننده ( کارشناس مسول واحدهای بهداشت خانواده، کارشناسان برنامه شیرمادر شبکه بهداشت و درمان شهرقدس، رباط کریم و ملارد و مرکز شمالغرب و همچنین کارشناسان بیمارستان های تحت پوشش غرب و پرسنل واحد های تحت پوشش) برگزار شد.
 به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران - ابتدای جلسه با برگزاری پیش آزمون آگاهی سنجی شرکت کنندگان انجام شد و در ادامه اهمیت شیردهی، پوزیشن دهی صحیح، اهمیت ساعت اول، شیردهی ساعت اول و.. پوزیشن دهی صحیح شیردهی به صورت عملی توسط دکتر راوری تدریس شد و فیلم های آموزشی شامل موارد مراجعه شده به مطب دکتر و فیلم های آموزشی سازمان جهانی بهداشت به نمایش گذاشته شد در انتها به صورت پرسش و پاسخ سعی در در رفع مشکلات همکاران در امر مشاوره شیردهی شد و آگاهی سنجی با برگزاری پس آزمون انجام گردید .