لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران

 معرفی واحد سلامت دهان و دندان :

سلامت دهان و دندان از شاخه های مهم بهداشت عمومی است که در سلامت کلی افراد تاثیر بسزایی دارد.

واحد بهداشت دهان و دندان با هدف تأمین، حفظ و ارتقای سطح سلامت دهان و دندان جامعه تحت پوشش بااولویت آموزش و ارائه خدمات دندان‌پزشکی پیشگیری اولیه و ثانویه ایجاد  شده است.

  گروههای گیرنده خدمات عبارتند از:

  • گروه‌های هدف :
  • زیر 6 سال (3تا 6 سال)؛
  •  6 -14  سال ؛
  • مادران باردار و شیرده تا یکسال بعد از زایمان؛
  • سایر مراجعین.

   خدمات دهان و دندان  که در مراکز جامع سلامت تحت پوشش ارائه می شود شامل :

  • ویزیت، 
  • فلورایدتراپی، 
  • فیشورسیلانت، 
  • جرم گیری و بروساژ، 
  • ترمیم دندان با آمالگام، 
  • ترمیم دندان ها، 
  • پالپوتومی، 
  • درمان پالپ زنده، 
  • برداشتن دندان های غیر قابل نگهداری و عفونی،
  • مشاوره و ارجاع بیماران به بخش تخصصی در صورت نیاز.

                  **نکته قابل توجه خدمات نامبرده شده با تعرفه های دولتی برای گروه های فوق ارائه می شود.**

 

معرفی کارکنان :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس

1

سمیه براتی

کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان

66064617

2

لیلی میرزائی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

3

صغری همتی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1404/08/01 - 08:24
  • - تعداد بازدید: 1265
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1262
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری آموزش تغذیه تکمیلی برای مادران دارای کودک زیر دوسال در مرکز خدمات جامع سلامت تهرانسر مرکز بهداشت غرب

360308.mp3 برگزاری آموزش تغذیه تکمیلی برای مادران دارای کودک زیر دوسال در مرکز خدمات جامع سلامت تهرانسر مرکز بهداشت غرب
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب،در راستای ارتقای آگاهی تغذیه‌ای خانواده‌ها و حمایت از رشد سالم کودکان، مرکز خدمات جامع سلامت تهرانسر در مهرماه سال جاری اقدام به برگزاری جلسه آموزشی تغذیه تکمیلی ویژه مادران دارای کودک زیر دوسال نمود. این برنامه با حضور کارشناس تغذیه و با هدف آشنایی مادران با اصول تغذیه تکمیلی، زمان‌بندی مناسب شروع تغذیه کمکی، انتخاب مواد غذایی مناسب و نحوه ترکیب آن‌ها و همچنین اهمیت شیر مادر برگزار شد.در این آموزش، نکات کلیدی در مورد پیشگیری از آلرژی‌های غذایی، نحوه آماده‌سازی غذاهای خانگی، و اهمیت توجه به علائم آمادگی کودک برای شروع تغذیه تکمیلی به‌صورت علمی و کاربردی ارائه گردید.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 360308
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings