لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران

 معرفی واحد سلامت دهان و دندان :

سلامت دهان و دندان از شاخه های مهم بهداشت عمومی است که در سلامت کلی افراد تاثیر بسزایی دارد.

واحد بهداشت دهان و دندان با هدف تأمین، حفظ و ارتقای سطح سلامت دهان و دندان جامعه تحت پوشش بااولویت آموزش و ارائه خدمات دندان‌پزشکی پیشگیری اولیه و ثانویه ایجاد  شده است.

  گروههای گیرنده خدمات عبارتند از:

  • گروه‌های هدف :
  • زیر 6 سال (3تا 6 سال)؛
  •  6 -14  سال ؛
  • مادران باردار و شیرده تا یکسال بعد از زایمان؛
  • سایر مراجعین.

   خدمات دهان و دندان  که در مراکز جامع سلامت تحت پوشش ارائه می شود شامل :

  • ویزیت، 
  • فلورایدتراپی، 
  • فیشورسیلانت، 
  • جرم گیری و بروساژ، 
  • ترمیم دندان با آمالگام، 
  • ترمیم دندان ها، 
  • پالپوتومی، 
  • درمان پالپ زنده، 
  • برداشتن دندان های غیر قابل نگهداری و عفونی،
  • مشاوره و ارجاع بیماران به بخش تخصصی در صورت نیاز.

                  **نکته قابل توجه خدمات نامبرده شده با تعرفه های دولتی برای گروه های فوق ارائه می شود.**

 

معرفی کارکنان :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس

1

سمیه براتی

کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان

66064617

2

لیلی میرزائی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

3

صغری همتی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1404/08/01 - 08:16
  • - تعداد بازدید: 1293
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1293
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری بازدید پایگاه های تغذیه سالم و آموزش مدارس ابتدایی عصمت و پیک ادب توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت تهرانسرمرکز بهداشت غرب

360305.mp3 برگزاری بازدید پایگاه های تغذیه سالم و آموزش مدارس ابتدایی عصمت و پیک ادب توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت تهرانسرمرکز بهداشت غرب
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب، در ادامه برنامه‌های ارتقای سلامت دانش‌آموزان، آموزش تغذیه سالم در مدارس ابتدایی عصمت و پیک ادب طی هفته جاری توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت تهرانسر برگزار شد.
 این آموزش‌ها با هدف آشنایی کودکان با اصول تغذیه صحیح، اهمیت صبحانه، انتخاب میان‌ وعده‌های سالم و کاهش مصرف مواد غذایی پرنمک و پرچرب انجام گرفت.همچنین در همین راستا، بازدید تخصصی از پایگاه‌های تغذیه سالم مدارس ابتدایی منطقه 21 صورت پذیرفت.
 در این بازدیدها، وضعیت تغذیه‌ای دانش‌آموزان، نحوه ارائه میان‌وعده‌ها و نوع مواد غذایی مورد بررسی قرار گرفت و توصیه‌های لازم جهت بهبود کیفیت خدمات تغذیه‌ای ارائه شد.برگزاری این برنامه‌ها گامی مؤثر در جهت نهادینه‌سازی رفتارهای تغذیه‌ای سالم از سنین پایه و ارتقای سلامت نسل آینده محسوب می‌شود.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 360305
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings