لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران

 معرفی واحد سلامت دهان و دندان :

سلامت دهان و دندان از شاخه های مهم بهداشت عمومی است که در سلامت کلی افراد تاثیر بسزایی دارد.

واحد بهداشت دهان و دندان با هدف تأمین، حفظ و ارتقای سطح سلامت دهان و دندان جامعه تحت پوشش بااولویت آموزش و ارائه خدمات دندان‌پزشکی پیشگیری اولیه و ثانویه ایجاد  شده است.

  گروههای گیرنده خدمات عبارتند از:

  • گروه‌های هدف :
  • زیر 6 سال (3تا 6 سال)؛
  •  6 -14  سال ؛
  • مادران باردار و شیرده تا یکسال بعد از زایمان؛
  • سایر مراجعین.

   خدمات دهان و دندان  که در مراکز جامع سلامت تحت پوشش ارائه می شود شامل :

  • ویزیت، 
  • فلورایدتراپی، 
  • فیشورسیلانت، 
  • جرم گیری و بروساژ، 
  • ترمیم دندان با آمالگام، 
  • ترمیم دندان ها، 
  • پالپوتومی، 
  • درمان پالپ زنده، 
  • برداشتن دندان های غیر قابل نگهداری و عفونی،
  • مشاوره و ارجاع بیماران به بخش تخصصی در صورت نیاز.

                  **نکته قابل توجه خدمات نامبرده شده با تعرفه های دولتی برای گروه های فوق ارائه می شود.**

 

معرفی کارکنان :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس

1

سمیه براتی

کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان

66064617

2

لیلی میرزائی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

3

صغری همتی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1404/08/03 - 07:49
  • - تعداد بازدید: 1225
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1224
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری برنامه آموزشی «تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر» در شرکت دارویی جابرابن‌حیان

360427.mp3 برگزاری برنامه آموزشی «تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر» در شرکت دارویی جابرابن‌حیان
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران، ۳ آبان ۱۴۰۴ به مناسبت روز جهانی غذا، برنامه آموزشی با موضوع «تغذیه سالم و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر» در شرکت دارویی جابرابن‌حیان برگزار شد. این آموزش توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهرک آزادی ارائه گردید.در جریان این برنامه، ۱۵ نفر از کارکنان شرکت در کارگاه آموزشی گروهی شرکت کردند، و به‌صورت هم‌زمان برای ۶۰ نفر نیز مشاوره فردی تغذیه‌ای ارائه شد.هدف از اجرای این برنامه، ارتقای آگاهی تغذیه‌ای کارکنان، اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی و پیشگیری از بیماری‌هایی مانند پوکی‌استخوان و سرطان از طریق آموزش‌های تخصصی و کاربردی بود.کارشناس تغذیه در این جلسه با تمرکز بر اهمیت مصرف کلسیم و ویتامین D، کاهش مصرف غذاهای پرنمک و پرچرب و تقویت سبک زندگی سالم، توصیه‌هایی عملی متناسب با شرایط شغلی کارکنان ارائه کرد.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 360427
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings