معرفی واحد:
هدف کلی واحد بهبود تغذیه عبارت است از: امنیت غذایی ، ارتقای ایمنی و سلامت غذا
اهداف واحد بهبود تغذیه جامعه، کمک به ارتقاء کیفیت تغذیه در اقشار مختلف جامعه،بهبود امنیت غذایی و سواد غذایی افراد جامعه در راستای کاهش بیماری ها از طریق ارائه مشاوره تغذیه ،ارائه رژیم و برنامه غذایی،تهیه و توزیع رسانه های آموزشی، برگزاری مناسبت های مختلف تغذیه ای جهت آگاه سازی عموم مردم و ایجاد انگیزه جهت شرکت در این برنامه ها و همچنین جلب مشارکت ادارات، خیرین و ارگان های دخیل در عرصه غذا می باشد.
معرفی همکاران :
ردیف |
نام و نام خانوادگی |
سمت |
شماره تماس (داخلی) |
1 |
مهشید لویزه |
کارشناس مسئول |
02166064615(داخلی106) |
2 |
لیلا محمد بیگ |
کارشناس |
02166064615(داخلی150) |
3 |
مرجان منصوری دارا |
کارشناس |
02166064615(داخلی150) |
Change the font color:
main color:
second color:
انتخاب رنگ پس زمینه:
Change the spacing between words:
Change the distance between the lines:
Change mouse type:
Change the font
BlindText