سایت پیشین مرکز

• 1401/10/19 - 11:32
  • - تعداد بازدید کنندگان: 2228
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

9932.mp3 برگزاری کارگاه پیشگیری از بیماری های دهان و دندان درکودکان زیر 14 سال در مرکز بهداشت غرب تهران

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران : کارگاه آموزشی پیشگیری از بیماری های دهان و دندان درکودکان زیر 14 سال، در روز یکشنبه 18 دی ماه 1401، با حضور مراقبان سلامت مراکز و پایگاه های تحت پوشش توسط کارشناس مسئول واحد سلامت دهان و دندان در سالن نور برگزار شد.

در این کارگاه، ابتدا کارشناس مسئول واحد سلامت دهان و دندان، مطالبی در خصوص چک لیست پایش وزارتی ارایه داد. سپس برنامه عملیاتی و شاخص های برنامه های سلامت دهان و دندان و نیز نحوه استخراج صحیح آمار در سامانه سینا شرح داده شد. همچنین به صورت عملی آمار و شاخص های  6 مرکز و پایگاه سلامت بررسی و تبادل نظر شد.

برنامه سلامت دهان و دندان در بسته های مراقبت کودک سالم درکودکان زیر 2 سال و 3 تا 6 سال و دانش آموزان ابتدائی مرور شد.

• گروه اخبار : اخبار
: