لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران

آزمایشگاه شهید هاشمی نژاد

واقع در منطقه 18 به آدرس : سه راه آذری ، خیابان شهید شاه پروری (جرحانی سابق ) روبروی نمایندگی ایران خودرو مرکز خدمات جامع سلامت تقی نیا و شماره تماس : 55708081و66658153و تلفن گویا :66691222 ،در حال خدمت رسانی به هموطنان عزیز می باشد . این آزمایشگاه از ساعت 7:30 صبح تا 12 ظهر آماده خدمت رسانی به مردم میباشد. 

  • آزمایشات ذیل در این مرکز انجام میشود:
  1. -      آزمایشات پیش از ازدواج                                                             
  2. -      آزمایشات مادران  باردار
  3. -      آزمایش عدم اعتیاد برای استخدام
  • ساعت پذیرش  آزمایشگاه:
  • آزمایشات پیش از ازدواج از ساعت 7:30 صبح الی 12
  • آزمایشات مواد مخدر برای بدو استخدام و جواز کسب از ساعت 7:30 صبح الی 12
  • آزمایشات مادر باردار از ساعت 07:30صبح الی 10

 

 

  • برای انجام آزمایشات مربوط به مواد مخدر به نکات زیر دقت فرمایید :
  • 72 ساعت قبل از انجام آزمایش از مصرف دارو ،بخصوص داروهای کدیین دار خودداری نمایید ،مصرف داروهای قلبی ، رقیق کننده های خون ،دیابت ،فشار خون و آنتی بیوتیک ها بلامانع است ، به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک اقدام به قطع خودسرانه دارو ها نکنید.
  • اگر برای آزمایشات پیش از ازدواج مراجعه میکنید به یاد داشته باشید:
  • در صورت وجود نشانه های کم خونی در نمونه آقا و خانم ( هردو ) و یا مثبت شدن نتیجه آزمایش اولیه ادرار( هر کدام ) جواب آزمایش شما به تعویق خواهد افتاد .
  • آزمایشات پیش از ازدواج شامل آزمایش خون از آقا و در صورت لزوم از خانم (جهت تشخیص کم خونی )، آزمایش ادرار(جهت شناسایی مواد مخدر)  از هردو نفر میباشد.
  • مدت اعتبار آزمایشات ازدواج یک ماه میباشد و پس از پایان این زمان زوجین میبایست با در دست داشتن جواب آزمایش قبلی جهت انجام مجدد آزمایشات به آزمایشگاه مراجعه نمایند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1404/08/06 - 07:52
  • - تعداد بازدید: 1318
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1310
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

تقویت مشارکت‌های اجتماعی در سلامت و قدردانی از پرستاران در غرب تهران

360917.mp3 تقویت مشارکت‌های اجتماعی در سلامت و قدردانی از پرستاران در غرب تهران
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران در تاریخ ۶ آبان ۱۴۰۴، جلسه‌ای با حضور رئیس خانه مشارکت مردمی منطقه ۱۸ و رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) همان منطقه در دفتر رئیس مرکز بهداشت غرب تهران، برگزار شد. 
در این نشست، دکتر کریمی ضمن اشاره به نیازها و چالش‌های پیش‌روی سلامت جامعه، بر ضرورت تدوین چارچوبی مشترک برای تعامل مؤثر میان دستگاه‌های فعال در حوزه مشارکت‌های اجتماعی تأکید کردند و خواستار تقویت همکاری‌ها در بستر «خانه مشارکت مردم در سلامت» شدند.پس از پایان جلسه، دکتر کریمی همراه با رؤسای حاضر در جلسه به بیمارستان شهدا یافت‌آباد رفتند. 
در این بازدید، ضمن تبریک روز پرستار و اهدای شاخه‌های گل به پرستاران بخش‌های مختلف، از زحمات بی‌وقفه این عوامل ارزشمند در خط مقدم خدمات درمانی، قدردانی شد.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 360917
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings