سایت پیشین مرکز

پایش مدیریتی مرکز بهداشت غرب از مرکز خدمات جامع سلامت سینا

6130.mp3 پایش مدیریتی مرکز بهداشت غرب از مرکز خدمات جامع سلامت سینا

پایش مدیریتی مرکز بهداشت غرب از مرکز خدمات جامع سلامت سینا

به گزارش روابط عمومی گروه مدیریت مرکز بهداشت غرب با حضور ریاست محترم ، و مسئولین  واحدهای فنی (گسترش شبکه، سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس ، سلامت روان،اجتماعی و اعتیاد و بلایا) از برنامه های جاری مرکز خدمات جامع سلامت سینا پایش بعمل آوردند.

خانم دکنر علایی به همراه مدیران با حضور در مرکز خدمات جامع سلامت سینا، از نزدیک در جریان آخرین وضعیت مراقبت ها و کیفیت ارائه خدمات ، نقاط قوت و نقاط ضعف برنامه های واحدهای خود قرار گرفتند، وبا بیان اینکه پایش های گروه مدیریت با هدف بررسی مشکلات و رفع موانع و معضلات پیش روی مراکز در جهت ارائه ی خدمات موثر به جامعه صورت می پذیرد ، از رفتار خوب با کارکنان در زمان پایش ، بررسی مسائل فنی و آزمایش عملی کارکنان و بازخورد مناسب پایش به پایش شونده به عنوان ارکان پایش موثر یاد کردند.  درجلسه پس از پایش نتایج مشاهدات واحدهای فنی مرکز بهداشت غرب ریاست محترم مرکز بهداشت غرب،مسئولین واحدهای فنی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.
خانم دکتر علایی در این جلسه و پس از شنیدن سخنان مسئولین واحد های ستادی بر تلاش مضاعف همکاران در جهت تحقق اهداف سازمانی بهداشت تاکید کرد،و از وضعیت ارائه خدمات سلامت درحوزه بهداشت غرب تهران احساس رضایتمندی نمودند.

• گروه اخبار :
: