سایت پیشین مرکز

روز 25 آوریل مصادف با 5اردیبهشت از سوی سازمان بهداشت جهانی به نام مالاریا نامگذاری شده است .مالاریا مهم‌ترین بیماری انگلی و یکی از مسایل مهم بهداشتی تعدادی از کشورها بخصوص کشورهای منطقه گرمسیری و نیمه گرمسیری دنیا است. این بیماری به صورت عفونت حاد در بیشتر موارد وخیم و گاهی طولانی و با ویژگی‌های تب متناوب و لرز، کم‌خونی و بزرگی طحال و گاه با ویژگی‌های ساده یا کشنده دیگر خودنمایی می‌کند. اهمیت این بیماری به خاطر شیوع زیاد و مرگ‌ومیر قابل توجه‌است. انگل مالاریا توسط یک تیره از پشه های آلوده به نام آنوفل به انسان منتقل می‌شود. کشور ما در مرحله حذف مالاریای بومی است و در سال های اخیر هیچ مورد مالاریا بومی در کشور گزارش نشده است. بنابراین کشف، تشخیص، درمان و پیگیری افراد در تماس با فرد مالاریایی به دلیل وجود مورد مثبت مالاریا وارده از خارج کشور، تراکم جمعیتی بالا و و وجود اتباع خارجی وافری دارد.براین  اساس شعار انتخابی سازمان بهداشت جهانی درسال 2023زمان برای مالاریا صفرموردبا سرمایه گذاری ،نوآوری و اجرا انتخاب شده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1402/03/02 - 14:14
  • - تعداد بازدید: 3153
  • - تعداد بازدید کنندگان: 2683
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

آموزش پیشگیری از سقط در مدرسیه علمیه امام حسن مجتبی(ع) حوزه خواهران

15601.mp3 آموزش پیشگیری از سقط در مدرسیه علمیه امام حسن مجتبی(ع) حوزه خواهران

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران،  درروز دوشنبه مورخه 1/3/1402  در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، با هماهنگی واحد  آموزش و همکاری واحد سلامت خانواده جلسه آموزشی با موضوع پیشگیری از سقط عمدی در سالن اجتماعات مدرسه علمیه خواهران در منطقه 18 بنام حوزه علمیه خواهران، امام حسن مجتبی(ع) برگزار شد.ادر این جلسه  خلاصه ای از قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت شرح داده شد.در این جلسه خانم قاضی سعیدی مسئول گروه جهادی مردمی پیشگیری از سقط حسنا  خلاصه ای از فرایند کارشان در پیشگیری از سقط و حمایت های مادران باردار که بهر علتی ( اقتصادی- اجتماعی- فرهنگی و ...) قصد سقط دارند شرح دادند. خانم رحمانیان کارشناس سلامت مادران باردار ستاد مرکز بهداشت غرب تهران در خصوص تعریف سقط، آمار سقط عمدی در جهان و در کشور ما، عوارض جسمی، روحی و روانی سقط عمدی در زوجین، نحوه مشاوره با زوجین که قصد سقط جنین را دارند  ارایه کردند. همچنین معرفی گروه جهادی فرزند آوری حسنا توسط مسئول گروه سرکار خانم قاضی سعیدی انجام گرفت. جهاد گران حامی فرزندآوری حسنا همان مادرانی هستند که برای مبارزه با مسئله سقط جنین که مهم است ولی مغفول مانده است، حرکتی جهاد گونه را آغاز کردند و امید دارند تا مانع سقط های جنینهایی  شوند که پدر و مادرشان بخاطر فقر مالی یا فرهنگی به دنبال پایان دادن به زنگی غنچه های نشکفته خود هستند.

در این جلسه، فیلم مستند فرایند چگونگی حمایت مادران که قصد سقط داشته و توسط گروه حسن منصرف شده اند و بسته های معیشتی و سیسمونی که به این عزیزان اهدا شده بود نمایش داده شد. در پایان از دانشجویان خواسته شد مواردیکه در این موضوع به آنها مراجعه شده یا مطلع میشوند در محله، دوستان، آشنایان والدینی هستند که قصد سقط دارند به این گروه معرفی شوند و باعث و بانی حیات یک انسان شوند.

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 15601
:
کلیدواژه ها
مرکز بهداشت غرب تهران           واحد روابط عمومی
خبرنگار

مرکز بهداشت غرب تهران واحد روابط عمومی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings