اولين همايش اصول تغذيه در کيترينگ هاي هواپيمايي
اولين همايش اصول تغذيه در کيترينگ هاي هواپيمايي
اولين همايش اصول تغذيه در کيترينگ هاي هواپيمايي به همت معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي ايران در سالن انديشه مرکز بهداشت غرب در تاريخ 25 آبان ماه 1398 برگزار شد.
اولين همايش اصول تغذيه در کيترينگ هاي هواپيمايي به همت دفتر بهبود تغذيه جامع وزلرت بهداشت با همکاري معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکي ايران در سالن انديشه مرکز بهداشت غرب در تاريخ 25 آبان ماه 1398 برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت غرب_ در ابتداي اين مراسم آقاي دکتر بحر العلوم معاون اجرايي معاونت بهداشت دانشگاه ايران ضمن عرض خير مقدم به مدعوين حاضر از کترينگ هاي هواپيمايي از دانشگاه ايران با برگزاري اين همايش به عنوان دانشگاه پيشرو در بحث بهبود تغذيه کارکنان پروازي و غير پروازي و مسافرين نام برد.
مهندس دهقان (معاون امور بين الملل سازمان هواپيمايي) ضمن اشاره به همکاري هاي خوب بين سازمان هواپيمايي در بحث کيترينگ ها با وزارت بهداشت گفت: شرکت هاي بزرگ مانند ماهان و آسمان در کيترينگ هاي هواپيمايي، پيشرو در ارائه خدمات به مسافرين هستند . خدمات کترينگ ها در پرواز چند وجه دارد، يک وجه اصلي آن بحث امور ايمني و بهداشتي غذا مي باشد که همکاري مناسبي با وزارت بهداشت در حال اجرا است که طبق پروتکل ها خدمات لازم ارائه مي دهند.
در ادامه آقاي دکتر نوبخت (از دفتر بهبود تغذيه جامعه) در خصوص اهميت در اصل تغذيه سالم کارکنان غير پروازي و ضرورت نکات تغذيه اي جهت پيشگيري و کنترل بيماري هاي غير واگير مطالبي در قالب معرفي گروه هاي غذايي و لزوم کاهش مصرف قند و نمک و چربي تاکيد نمود.
سپس خانم دکتر زراتي عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران در خصوص نحوه تغذيه کادر پرواز و اصول تغذيه اي که در پيشگيري از بيماري هاي شغلي اين قشر تاثير گذار است ، مطالب علمي ارائه کرد.
آقاي دکتر سليماني (مشاور رياست سازمان هواپيمايي کشوري) ضمن ارائه تاريخچه صنعت کيترينگ در ايران در مورد فرآيند تهيه غذا در کيترينگ هاي شرکت هاي هواپيمايي مطالبي ارائه داد.
دکتر عزتيان (مدير برنامه هاي بهبود تغذيه در مراکز جمعي) در مورد HSEN (ايمني ، بهداشت محيط زيست و تغذيه) مطالبي را براي حاضرين بيان نمود.
در انتها از مديران و مشاوران و اساتيد مدعو و فعالان برگزاري همايش با اهدا لوح تقدير و هدايايي تقدير به عمل آمد.