کارکنان کارخانه شکلّي تغذيه شان بهبود پيدا کرد
برگزاري وبينار آموزشي براي پرسنل کارخانه شکلّي در راستاي اجراي برنامه بهبود تغذيه کارکنان
وبينار آموزش از راه دور هفته چهارم و هفته پنجم با موضوع افزايش مصرف ميوه و سبزي، کاهش مصرف فست فود و نوشيدني هاي شيرين، بيست و سوم آذرماه ???? از ساعت ? الي ??:?? به صورت مجازي برگزار شد.
برگزاري وبينار آموزشي براي پرسنل کارخانه شکلّي در راستاي اجراي برنامه بهبود تغذيه کارکنان
وبينار آموزش از راه دور هفته چهارم و هفته پنجم با موضوع افزايش مصرف ميوه و سبزي، کاهش مصرف فست فود و نوشيدني هاي شيرين، بيست و سوم آذرماه ???? از ساعت ? الي ??:?? به صورت مجازي برگزار شد.
در اين وبينار آموزشي فرهنگي کارشناس تغذيه ستاد، مطالبي از جمله خواص فوايد و ميزان دريافت ميوه و سبزيجات همچنين نکاتي که کمک مي کند ميوه و سبزي بيشتري مصرف کنيم، ارائه داد. در خصوص مضرات مصرف فست فود، نوشيدني هاي شيرين و راهکارهاي مناسب جهت کاهش اين مواد غذايي نيز مطالبي بيان شد.