لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • معرفی واحد :

  بهداشت حرفه ای : مهندسی بهداشت حرفه ای عبارتست از علم و فن پیشگیری از بیماری های ناشی از کار و ارتقای سطح سلامتی افراد شاغل از طریق شناسایی ارزیابی اندازه گیری و     کنترل عوامل زیان آور محیط کار.
 بهداشت حرفه ای از  جمله با ارزشترین دارائیهای افراد جوامع و کشورهاست که بعنوان یک استراتژی با اهمیت نه تنها سلامتی شاغلین را در نظر می گیرد بلکه تاثیر مثبت و قابل   ملاحظه ای در بهره وری و کیفیت محصولات – انگیزش کار – رضایت شغلی وکیفیت کل زندگی افراد جامعه دارد.

  •  رسالت واحد بهداشت حرفه‌ای

  حفظ ، نگهداری و ارتقاء سطح سلامت شاغلین، بهسازی محیط های کار و کاهش مخاطرات شغلی می باشد . 

  مهندسین بهداشت حرفه ای این مرکز می کوشند تا با نگهداری و بهبود حداکثر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی کارکنان مشاغل مختلف تحت پوشش را از طریق پیشگیری از خطرات     تهدید کننده سلامت، مطالعه شرایط نامناسب محیط کار و اثرات سوء آن بر تندرستی، در جهت سالم سازی و بهسازی محیط کار گام موثری برای رشد و پیشرفت کشور بردارند.

 واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت غرب تهران دارای یک واحد ستادی و ده واحد بهداشت حرفه ای در مراکز سلامت جامع شهری ( یافت اباد، تهرانسر، تقی نیا و شهرک 

 آزادی ، شهرک ولی عصر، فردوس، شاداباد و صادقیه و سینا و والفجر)  است که مرکز شهرک ازادی علاوه بر خدمات بازرسی ،خدمات  طب کار نیز ارائه می نماید ..

  • اهم فعالیت های واحد بهداشت حرفه ای:
  • 1-بازرسی و پایش کار گا ههای تحت پوشش  بر اساس برنامه بازرسی هدفمند و انطباق شرایط کارگاهها و صنایع با مقررات بهداشتی صدور اعلام نقص و اخطاریه بهداشتی؛
  • 2-پیگیری طرح های مرتبط با برنامه های بهداشت حر فه ای از قبیل صدا، روشنایی، سیلیس، سرب، ارگونومی، مدیریت مواد شیمیایی و سلامت عوامل اجرایی پسماند و.....؛
  • 3- اجرای برنامه های آموزشی ( شاغلین- مدیران- کارآموزان و ....) با همکاری سایر واحدهای مرکز؛
  • 4-رسیدگی به درخواست صلاحیت های بهداشتی از طرف کارخانجات؛
  • 5- رسیدگی به شکوائیه‌های واصله در زمینه مسائل بهداشت حرفه‌ای؛
  • 6- پایش شرکت های ارایه دهنده خدمات سلامت کار در بخش خصوصی؛
  • 7-پایش مراکز خدمات جامع سلامت شهری؛
  • 8-نظارت بر تشکیل و عملکرد کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار و خانه های بهداشت کارگری و مراکز بهداشت کار؛
  • 9-پیگیری جهت انجام معاینات سلامت شغلی کارگران و پایش و نظارت بر مراکز ارائه دهنده خدمات طب کار؛
  • 10- معرفی کارگاههای متخلف از مقررات بهداشتی به کراجع ذیصلاح قضایی .

 

  • معرفی همکاران :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس

1

مهندس اسماعیل باقری

کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای

66023039

2

مهندس مهدی فرامرزی متقاعد

کارشناس بهداشت حرفه ی

66016751

3

مهندس فاطمه سیف

کارشناس بهداشت حرفه ی

66016751

4

مهندس فاطمه رئوفیان

کارشناس بهداشت حرفه ی

66023039

5

خانم  زهرا میرزایی

متصدی امور دفتری

66012751-66023039

فاکس : 66019579 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1404/05/26 - 10:52
  • - تعداد بازدید: 2521
  • - تعداد بازدید کنندگان: 2330
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالمندان در مرکز بهداشت غرب تهران

هدف از برگزاری کارگاه مذبوره: توانمند سازی اعضای تیم مراقبت تغذیه در بررسی نیازها و الگوهای تغذیه ای و بیماری های شایع در دوران سالمندی و ارتقای کیفیت خدمات پیشگیرانه و توانبخشی در سالمندان جامعه.

354885.mp3 برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالمندان در مرکز بهداشت غرب تهران
کارگاه آموزشی «تغذیه سالمندان» در مرکز بهداشت غرب تهران برگزار شد .
به گزارش واحد روابط عمومی مرکز بهداشت منطقه غرب تهران: کارگاه آموزشی «تغذیه سالمندان» روز یکشنبه ۲۶ مردادماه در سالن نور مرکز بهداشت غرب برگزار شد. 
این برنامه به‌منظور توانمندسازی اعضای تیم‌های سلامت در حوزه مراقبت‌های تغذیه‌ای دوران سالمندی طراحی و اجرا شد.
در این کارگاه تخصصی که با حضور مربیان و کارشناسان بهداشتی و درمانی برگزار گردید، مباحث مهمی در خصوص تغذیه پایه‌ای و تخصصی سالمندان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. 
از جمله محورهای اصلی این کارگاه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
- تغییرات فیزیولوژیک در دوران سالمندی: بررسی تأثیر پیری بر عملکرد اندام‌ها و سیستم‌های بدنی از جمله گوارش، متابولیسم و جذب مواد مغذی؛ 
- نیازهای تغذیه‌ای ویژه سالمندان: تحلیل نیازهای افزایشی یا کاهشی به عناصر غذایی خاص مانند پروتئین، کلسیم، ویتامین D و فیبر و راهکارهای تأمین آن‌ها؛ 
- بیماری‌های شایع در سالمندی و نقش تغذیه در مدیریت آن‌ها: آشنایی با بیماری‌هایی مانند دیابت، فشار خون، پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی-عروقی و تأثیر رژیم غذایی مناسب در پیشگیری و کنترل این شرایط؛ 
- الگوهای تغذیه‌ای متناسب با سالمندی: ارائه راهکارهای عملی برای طراحی رژیم‌های غذایی سالم، متنوع و قابل هضم متناسب با شرایط فیزیکی و سلامتی سالمندان.
برگزاری این کارگاه‌ها در راستای تقویت ظرفیت تیم‌های سلامت و ارتقای کیفیت خدمات پیشگیرانه و توانبخشی به جمعیت رو به رشد سالمندان در شهر تهران انجام می‌شود. 
مرکز بهداشت غرب تهران ادامه برنامه‌های آموزشی مشابه را در راستای سلامت جامعه، به‌ویژه گروه‌های آسیب‌پذیر، در دستور کار خود قرار داده است.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 354885
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings