سایت پیشین مرکز

معرفی واحد:

واحد گسترش شبکه

واحد گسترش شبکه یکی از واحد های ستادی مرکز بهداشت است  وظیفه اصلی آن گسترش و توسعه واحد های سلامت، تامین نیروی انسانی، بهبود استاندارد تجهیزات و فضای فیزیکی مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت وخانه‌های بهداشت است. براساس اهداف PHC  مهمترین رسالت این واحد، تسهیل دسترسی برای عموم مردم به منظور دسترسی عادلانه  به خدمات بهداشتی اولیه می باشد.

از جمله وظایف واحد گسترش شبکه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. توسعه واحدهای بهداشتی و درمانی: جانمایی واحد های سلامت بر اساس نقشه پراکندگی جمعیت، مکان‌یابی، ایجاد و راه‌اندازی واحدها، بازنگری دوره ای طرح گسترش شبکه‌
  2. بهبود استاندارد فضای فیزیکی: توسعه و بهبود استاندارد واحدهای بهداشتی درمانی، اولویت بندی احداث، تعیین مکان برای احداث، نظارت و هماهنگی در احداث بناها
  3. تامین، توزیع و بهبود استاندارد تجهیزات: برآورد نیاز، تامین اعتبار و توزیع تجهیزات واحدهای تحت پوشش
  4. مدیریت نیروی انسانی: برآورد تعداد نیروی مورد نیاز و تامین نیازها و اولویت‌های نیروی انسانی واحدهای بهداشتی-درمانی، توزیع و نظارت بر اجرای ضوابط مربوطه.
  5. پایش و ارزشیابی: برنامه ریزی ، نظارت بر واحدها و اجرای آن، پایش و ارزشیابی خدمات و اثر بخشی آنها.
  6. آموزش و بازآموزی: آموزش بدو خدمت تیم سلامت، نظارت بر حسن اجرای آموزش تیم سلامت ونیاز سنجی و نظارت بر آموزش بهورزان
  7. امور بهورزی: نظارت،پیگیری و بررسی شاخص های سلامت  و امور خانه بهداشت
  8. مدیریت و کاهش خطر در بلایا و حوادث: مدیریت کاهش خطر بلایا در نظام سلامت فرآیندی است منظم به منظور بهره مندی حداکثری از ظرفیت های سازمانی، اجرایی و مهارتی نظام سلامت، با هدف به حداقل رساندن پیامدهای سوء سلامتی مخاطرات طبیعی و انسان ساخت در سطح جامعه و تسهیلات و منابع بهداشتی درمانی، از طریق پیشگیری از مخاطرات و کاهش آسیب، ارتقای آمادگی، پاسخ به موقع و بازیابی، با رویکرد توسعه پایدار.

 

 

معرفی همکاران :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس (داخلی)

1

جناب آقای وحید علی محمدی

کارشناس مسئول واحد گسترش شبکه

داخلی 123-66016027

2

صغری همتی

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 228-66082686

3

افسانه هدایتی خواه

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 228-66082686

4

مهری دارابی

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 118-66016027

5

فریده محمدیان

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 118-66016027

6

بنفشه تفقدی

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 128-66008130

7

اکرم بیرالوند

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 128-66008130

8

ندا عرفانی نیا

کارشناس کاهش خطر در بلایا و حوادث

داخلی 122-66016027

9

علیرضا حسینی مقدم

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 228-66082686

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1401/07/23 - 09:19
  • - تعداد بازدید: 3170
  • - تعداد بازدید کنندگان: 2929
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

آغاز هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی با شعار (هشدار سریع، اقدام فوری برای همه)

6408.mp3 آغاز هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی با شعار (هشدار سریع، اقدام فوری برای همه)

آغاز هفته کاهش اثرات بلایای طبیعی با شعار (هشدار سریع، اقدام فوری برای همه)

به  گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران ؛ دکتر ماهرخ علایی جنت مکان  با اعلام نامگذاری  روز جهانی کاهش خطر و بلایا گفت: شعاری که امسال از سوی متولیان ملی و بین‌المللی برای روز جهانی کاهش اثرات بلایای طبیعی انتخاب شده « هشدار سریع، پاسخ مناسب» است و واحد مدیریت کاهش خطر وبلایا  بر مبنای این شعار برای روزهای هفته ملی برنامه های متناسب با این شعار طراحی کرده است .

علایی تصریح کرد :روز جهانی کاهش بلایای طبیعی" با هدف ارتقای فرهنگ جهانی، آگاهی از خطر و کاهش بلایای طبیعی تعیین شد و هر ساله روز ۱۳ اکتبر به عنوان روز کاهش بلایای طبیعی و افزایش آگاهی در مورد اهمیت درک خطرات پیش‌روی مردم گرامی داشته می‌شود. شعار امسال ((هشدار سریع، اقدام فوری برای همه )) تاکید بر این دارد که مدیران بحران و بلایا بایست توجه جامعه را به یادگیری هایی و آمادگی های قبل از وقوع بلایا جلب نمایند .در این راستا باید نارسایی ها و قابلیت ها را شناسایی و نسبت به رفع معایب و تقویت نقاط مثبت با انجام مانور در بخش‌ های مختلف اقدام کرده و خصوصا روی تدوین نقشه خطر، آموزش در جهت آمادگی برای کاهش خطر بلایا و ارزیابی ایمنی سازه ای، غیر سازه ای و عملکردی هدف گذاری نمود  تا با افزایش میزان آمادگی  آسیب و خسارت را  در برابر حوادث طبیعی، به حداقل ممکن کاهش دهیم.

تجربه پاندمی کووید 19 به ما آموخت که اگر بخواهیم برای مدیریت مخاطرات موفق عمل کنیم باید و باید دست در دست هم برای آن قدم برداریم. اگر چه برنامه های مستقل و جزیره ای هم در این خصوص کارآیی دارند ولی بدون شک سرعت و اثربخشی کافی را در کاهش خطر بلایا نخواهد داشت و حرکت به سمت جامعه تاب آور را با چالش مواجه خواهند کرد.

رئیس مرکز بهداشت غرب افزود : این روز را فرصتی مغتنم می شمارم  و از زحمات و تلاش‌های همه مسئولین و دست‌اندرکاران امور امدادی، کارگروه‌های تخصصی استانی و شهرستانی مرتبط با مدیریت و کاهش خطر بلایا، مدیریت بحران و کارشناسان مدیریت کاهش خطر بلایا قدردانی و سپاسگزاری می کنم. امیدوارم با برنامه‌ریزی و تلاش هر چه بیشتر دست‌اندرکاران امر روزبه‌روز شاهد کاهش اثرات بلایای طبیعی و انسان ساخت باشیم.

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 6408
:
کلیدواژه ها
مرکز بهداشت غرب تهران           واحد روابط عمومی
خبرنگار

مرکز بهداشت غرب تهران واحد روابط عمومی

Template settings