سایت پیشین مرکز

 

معرفی واحد :

واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس یکی از واحدهای تابعه مرکز بهداشت است که هدف تامین، حفظ و ارتقاء سطح سلامت جسمی، روانی و اجتماعی جوانان، نوجوانان و دانش آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی و تقویت مدیریت نظام ارائه خدمات سلامت به گروه سنی جوانان و نوجوانان را بر عهده دارد. در این راستا فعالیت های این واحد شامل دو گروه سنی نوجوان (۱۸-۵ سال دانش آموز و غیردانش آموز) و جوان (۳۰-۱۸ سال دانشجو و غیردانشجو) است.

 

معرفی همکاران :

                                     

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس (داخلی)

1

دکتر بنت الهدی کیان

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس

144 داخلی-66022945

2

فرزانه پورباقر مهابادی 

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس

108 داخلی-66022945

3

ندا عرفانی نیا

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس

66022945 داخلی 108

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1403/06/26 - 12:05
  • - تعداد بازدید: 113
  • - تعداد بازدید کنندگان: 110
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

کنترل پشه آئدس و پیشگیری از بیماری تب دنگی با شدت در غرب تهران ادامه دارد .

338054.mp3 کنترل پشه آئدس و پیشگیری از بیماری تب دنگی با شدت در غرب تهران ادامه دارد .

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت ،روز دوشنبه 26/06/1403 کارشناس حشره شناسی این مرکزدر راستایطرح مراقبت حشره شناسی و پیشگیری ورود پشه آئدس و انتقال بیماری های منتقله از آن در فرودگاه مهرآباد حضور یافته و اقدام یه تله گذاری مجدد کردند . 

  بر اساس گزارشات نظام مراقبت سندرمیک جاری در کشور از ابتدای سال 1403 تا تاریخ 21 شهریور ماه بالغ بر 189 مورد مثبت تب دنگی تشخیص داده شده است. 44 بیمار بدون سابقه سفر به خارج از کشور هستند که 11 مورد در شهرستان بندرلنگه استان هرمزگان و 33 مورد در شهرستان چابهار استان سیستان و بلوچستان تشخیص داده شده اند و انتقال محلی محسوب می‌شوند.   در حال حاضر پشه آئدس اجیپتی در استان های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر و پشه آئدس آلبوپیکتوس در استانهای گیلان، مازندران، اردبیل و آذربایجان شرقی صید شده است.

   با توجه به روند افزایشی موارد وارده تب دنگی به کشور و گسترش در بخش های مختلف همچنین پراکنش و گستردگی پشه آئدس ناقل این بیماری و سایر بیماری های آربوویروسی از جمله بیماری زیکا، چیکونگونیا در استان‌های جنوبی و شمالی کشور، بررسی چک حشره‌شناسی آئدس در مبادی ورودی و خروجی، محل‌های مناسب برای رشد پشه آئدس در محدوده تحت پوشش مرکز بهداشت غرب از جمله فرودگاه مهرآباد به دلیل ورود و خروج مسافرین، جابه‌جایی بار و وسایل و تجهیزات، انبار باربری و... به صورت ماهیانه با استفاده اویتراپ‌گذاری صورت می گیرد.

 فرودگاه مهرآباد به دلیل انتقال مسافران از استان های شمال و جنوب کشور که ممکن است پشه آئدس از طریق وسایل همراه با ورود و خروج مسافران از شمال و جنوب کشور به پایتخت و یا از طریق جابه جایی بار به شهر تهران انتقال داده شود حائز اهمیت است. به همین منظور تا به اکنون در مرداد و شهریور ماه سال 1403 به صورت روتین تله گذاری انجام گردیده است و  3-4 روز پس از تله گذاری کارشناس حشره شناس و مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت غرب، خانم رساء با همکاری کارکنان فرودگاه مهرآباد جهت بررسی محیط های تله گذاری شده جهت حضور یا عدم حضور این پشه در منطقه بررسی می گردد

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 338054
:
کلیدواژه ها
مرکز بهداشت غرب تهران           واحد روابط عمومی
خبرنگار

مرکز بهداشت غرب تهران واحد روابط عمومی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings