توصيه هاي بهداشتي به زائران حسيني
توصيه هاي بهداشتي به زائران حسيني
اين روزها کم و بيش هرجا مي نشيني صحبت سفر اربعين است. برخي رفته اند و برخي بار سفر بسته اند و آماده سفرند. تجربيات سفر زيارت اربعين هرسال بيشتر مي شود و افراد بيشتري را در بر مي گيرد،زائراني که قصد شرکت در مراسم اربعين
293675.mp3
توصيه هاي بهداشتي به زائران حسيني
اين روزها کم و بيش هرجا مي نشيني صحبت سفر اربعين است. برخي رفته اند و برخي بار سفر بسته اند و آماده سفرند. تجربيات سفر زيارت اربعين هرسال بيشتر مي شود و افراد بيشتري را در بر مي گيرد،زائراني که قصد شرکت در مراسم اربعين حسيني(ع) در کربلاي معلي را دارند براي حفظ سلامت خود به رعايت مسائل بهداشتي توجه کنند تا در سلامت کامل به کشور بازگردند.
1.اقلامي را که زوار بايد همراه خود داشته باشند شامل: ژل ضد عفوني کننده، صابون کوچک يا شبيه خمير دندان، ماسک فيلتردار، پتوي مسافرتي، قاشق و چنگال مسافرتي، آب معدني، مقداري آجيل خشک، ليمو يا آب ليمو، داروهاي مورد نيازي که مصرف مي کنيد، کفش و لباس مناسب.
2.جهت توزيع مواد غذايي ونوشيدني ها ضرورت دارد از ظروف يکبار مصرف داراي پروانه ساخت از وزارت بهداشت استفاده گردد. شماره پروانه ساخت روي بسته بندي اين ظروف به همـــراه ساير مشخصات توليد کننده و نيز بعضا بصورت حـک حرارتي زير ظروف يکبار مصرف درج گرديده است.
3. استفاده از ظروف يکبار مصرف بر پايه پلي استايرني و موارد مشابه که از مشتقات نفتي بوده مي تواند علاوه بر تهديد سلامتي استفاده کنندگان به دليل تجزيه پذير نبودن، سال ها در محيط زيست باقي بماند و سپس به زنجيره غذايي انسان بعنوان يک آلاينده شيميايي برگردد.
4. از غذاهاي گرم به جاي غذاهاي سرد در طول مسيراستفاده کنند، غذاهاي تخم مرغ دار و داراي شير هم به هيچ عنوان استفاده نشود مگر آنکه شير مورد نظر جوشانده شده باشد.
5.بيماران ديابتي حتما مواد قندي مانند شکلات، بيسکويت و غيره به همراه داشته باشند تا در صورت افت قند به سرعت از اين موارد استفاده کنند.
6.بهتر است با خود غذاهاي فاسد شدني را حمل نکنند و براي تقويت بنيه جسماني خود از مواد غذايي خشکي مانند خشکبار و غذاهاي کنسرو شده استفاده کنند تا دچار مسمويت غذايي در طول مسير پيادهروي اربعين نشوند.
7.تا حد امکان براي مصرف نوشيدنيهاي گرم مانند چاي از ليوانهاي گياهي يا فلزي استفاده کنند، زيرا ليوانهاي پلاستيکي کدر و حتي شفاف مناسب مايعات داغ نيستند. ظروف و ليوانهاي شفاف و شکننده صرفاً بايد جهت مصرف نوشيدنيهاي سرد استفاده شوند در غير اين صورت مواد شيميايي از محل شکستگي به داخل نوشيدني نفوذ کرده و موجب آسيب به سلامت مصرف کننده خواهد شد
8.از مصرف آب نگهداريشده در مخازن، آب لولهکشي، آبهايي که با يخ خنک شدهاند و حتي شربتهايي که با اين آبها تهيه ميشود، خودداري کنند.
9.براي مقابله با بيماري آنفلوآنزا زائران دست ها را به مدت 60 ثانيه با مايع دست شويي قبل و بعد از غذا به شکل صحيح و درست شست و شو دهند.
10.از مصرف سبزيجات خودداري کنند و تنها ميوههايي را که پوست شان جدا ميشود مصرف کنند.
: