جهت پيشگيري از ابتلا به کرونا نکات تغذيه اي را جدي بگيريد
جهت پيشگيري از ابتلا به کرونا نکات تغذيه اي را جدي بگيريد
جهت پيشگيري از ابتلا به کرونا نکات تغذيه اي را جدي بگيريد.
293880.mp3
جهت پيشگيري از ابتلا به کرونا نکات تغذيه اي را جدي بگيريد
1-جهت دريافت مقادير کافي ويتامين ث،روزانه حداقل يک عدد پرتقال يا دو عدد نارنگي يا ليمو ترش مصرف کنيد.
2-مصرف کدو حلوايي را در رژيم روزانه فراموش نکنيد.
3-مواد غذايي شيرين را محدود کنيد.
4-از روغن هاي جامد استفاده نکنيد.
5-روزانه حتما يک عدد تخم مرغ يا دو عدد سفيده آن را مصرف کنيد.
6-از ادويه جاتي نظير زردچوبه و زعفران در اين روزها بيشتر استفاده کنيد.
7-آهن خون خود را چک کنيد.کم خوني سبب ضعف سيستم ايمني مي شود.
8-از پرتقال هاي تو سرخ استفاده کنيد.
9-حتما روزانه يک عدد پياز خام بنفش استفاده کنيد.
10-مصرف روزانه خانواده کلم را فراموش نکنيد.
11-از ميوه به استفاده کنيد.
12-روزانه حتما از انار قرمز استفاده کنيد.
13-حتما از خوراک عدسي،دال عدس يا لوبيا استفاده کنيد.مصرف پروتئين در اين روزها بسيار اهميت دارد.
14-حتما ويتامين د خون خود را چک کنيد.اگر کمبود داريد حتما درمان کنيد.
15-از فرآورده هاي پروبيوتيکي يا مکمل آن استفاده کنيد.
16- تخم مرغ و فرآورده هاي گوشتي را بطور کامل بپزيد.
17- فراورده هاي خام دامي بويژه گوشت از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکي خريداري شود
18-از بين انواع مغزهاي گياهي ،گردوي داخل پوسته چوبي،بهترين گزينه است که در طول روز مصرف شود.
: