بسته آموزشی شیر

• 1401/07/06 - 12:02

روز جهانی قلب با شعار سلامت قلب ، سلامت جامعه

5689.mp3 روز جهانی قلب با شعار سلامت قلب ، سلامت جامعه

روز جهانی قلب 29سپتامبر مصادف با 7مهر 1401در کشورمان برگزار می شود موضوع امسال   ،« Use for every »  تعیین شده است و شعار«سلامت قلب، سلامت جامعه» به عنوان شعار ملی در نظرگرفته شده است و پیام اصلی «با اقدام برای سلامت قلب به سلامت جامعه کمک کنیم» در نظر گرفته شده است.

هدف این است که با اقدام برای سلامت قلب به انسانیت و سلامت جامعه و طبیعت کمک کنیم. لازمست افراد جامعه بیاموزند چگونه با انتخاب شیوه زندگی سالم و چند تغییر ساده سلامت قلب خود را حفظ کنند (مانند مقابله با فشارهای روانی، کاهش فشارخون، رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی) و دولت ها توزیع و دسترسی عادلانه خدمات بهداشتی درمانی و حمایت از برنامه های مبارزه با بیماری های قلبی عروقی را در دستور کار خود قرار دهند. همچنین برنامه های اجتماعی و فردی پیشگیری از آلودگی هوا، جنگلها و دفع زباله ها به سلامت زمین و طبیعتی که در آن زندگی می کنیم کمک می کند.