بسته آموزشی شیر

• 1401/11/12 - 13:04

پیام رئیس مرکز بهداشت غرب به مناسبت ایام الله دهه فجر 1401

11283.mp3 پیام رئیس مرکز بهداشت غرب به مناسبت ایام الله دهه فجر 1401

پیروزی ، فجری بود که دامن افق‌ها را روشن ساخت و پرده‌های ظلمت شرق و غرب را از هم درید و ایران را نورباران کرد.دهه فجر، سرآغاز طلوع اسلام، خاستگاه ارزش‌های اسلامی، مقطع رهایی ملت ایران و بخشی از تاریخ ماست که گذشته را از آینده جدا ساخته است، در دهه ی فجر،  اسلام تولدی دوباره یافت و این دهه در تاریخ ایران نقطه‌ای تعیین‌ کننده و بی‌مانند بشمار می‌رود

دکتر ماهرخ علایی  تاکید کرد : باید در ایام الله دهه فجر ضمن ایجاد فضای شادابی و نشاط در جامعه به بیان خدمات و دستاوردهای بهداشت و درمان  پرداخت و اجرای این برنامه ها باید به شکلی فراگیر و در راستای خدمت به مردم باشد .

علایی تصریح کرد : مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های بهداشت می بایست در راستای انجام تکالیف ابلاغی مقام معظم رهبری با موضوع جهاد تبیین ، از تمامی ظرفیت های موجود خود جهت اجرای برنامه ها از قبیل برپایی  میز خدمت بویژه در مناطق کم برخوردار ،غرفه  ، آذین بندی، مسابقات فرهنگی و ورزشی ، پخش بروشو  و...استفاده کند تا در این فرصت  تبیین حداکثری دستاوردها، برنامه های شاخص و امیدبخش حوزه ی بهداشت مانند  نتایج حاصل از اجرای پزشکی خانواده ، جوانی جمعیت و غیره بهره برداری بهینه صورت گیرد.

وی افزود: امسال نیز با شعار محوری "گفتمان انقلاب اسلامی، زمینه ساز امنیت پایدار و تحقق اقتصاد مقاومتی" برنامه‌های  پیش بینی شده با همیاری نهاد ها و سازمان ها  منطقه ی تحت پوشش این مرکز در دهه فجر اجرا می شود.