فرم های الکترونیکی

نقشه سایت

• 1402/08/30 - 15:13

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از مرکز خدمات جامع سلامت شهرک آزادی بازدید کرد

38820.mp3 رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از مرکز خدمات جامع سلامت شهرک آزادی بازدید کرد

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب روز سه شنبه 30/ 08/ 1402  رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران به همراه معاون محترم بهداشت و رئیس مرکز بهداشت غرب تهران از  مرکز خدمات جامع سلامت  شهرک آزادی واقع در واقع در شهرک آزادی بازدید کرد.

در این بازدید ارائه خدمات بهداشتی اولیه،  خدمات طب کار و غربالگری فشار خون و دیابت از نزدیک مورد بازدید قرار گرفت. قابل ذکر است پویش فشار خون و دیابت از 20 آبان ماه با هدف شناسایی  افراد دارای فشار خون و دیابت  برای تقویت نظام مراقبت و حفظ سلامت جامعه اجراشده و تا 15 دی ماه ادامه دارد .

در این پویش ملی سلامت افراد بالای 18 سال و تمامی زنان باردار مورد غربالگری قرار می گیرند و گروه های هدف می توانند از ساعت 8 صبح تا 14 به تمامی مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت تحت پوشش مرکز بهداشت غرب تهران مراجعه نمایند .