• 1401/06/23 - 10:35

مشاوره هایی که مانع خودکشی می شوند

به مناسبت روز جهانی پیشگیری از خودکشی

5286.mp3 مشاوره هایی که مانع خودکشی می شوند

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران ، واحد سلامت روان،اجتماعی و اعتیاد ،شیری کارشناس  سلامت روان  ،بیان کرد :به مناسبت  روز جهانی  پیشگیری از خودکشی (10سپتامبر مصادف با 19شهریور) و متعاقبا  هفته پیشگیری از خودکشی ،کارشناسان سلامت روان ستاد و مراکز  فعالیت های ویژه  آموزشی و ارائه خدمات مشاوره ای را در این خصوص آغاز کرده اند که تا 24شهریور ادامه خواهد داشت.

باتوجه به اهمیت ویژه موضوع  خودکشی که باعث  تحمیل بار سنگینی بر جامعه چه از نظر روانشناختی و چه از نظر اجتماعی و ...میشود و اینکه 90درصد موارد اقدام به خودکشی به دلیل ابتلا فرد به یک اختلالات روانپزشکی ست و با تشخیص به موقع این اختلالات و درمان آنها  می توان ازبسیاری از موارد اقدام به خودکشی در جامعه پیشگیری کرد  ،آگاه سازی آحاد جامعه در خصوص  عوامل خطر و محافظ خودکشی ،حمایتهای موجود در جامعه برای افراد دارای افکارخودکشی و یا اقدام کننده به خودکشی  (مثل خطوط تلفن 123،1480،115 و....وجود کارشناسان سلامت روان در مراکز و پایگاه های بهداشتی و...) و موضوعات مربوط به آن ، می تواند نقش موثری در پیشگیری از خودکشی ایفا کند،با این هدف در این هفته(19لغایت24 شهریور) کارشناسان سلامت روان درحال انجام  آموزشهای فردی وگروهی در   مکان های مختلف (سراهای محله،مدارس،بیمارستانها ،مراکز بهداشت و پایگاههای مربوطه،دانشکده ها ،سالن های ورزشی،اماکن عمومی مثل پارکها ،حسینیه ها و...)می باشند ،همچنین کارشناسان سلامت روان در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاههای مربوطه آماده ارائه خدمات مشاوره به مردم عزیزدرخصوص موضوعات سلامت روان  می باشند ،امید است با آگاه سازی افراد جامعه در خصوص موضوع خودکشی بتوانیم گامی موثر در پیشگیری از این آسیب اجتماعی غم انگیز برداریم.