سایت پیشین مرکز

 

آزمایشگاه کریم تهرانسر

واقع درمنطقه 21 به آدرس: شهرک تهرانسر، بلوار گلها، خیابان دستغیب ، نبش کوچه یازدهم ،مرکز خدمات جامع سلامت کریم تهرانسرو شماره تماس:44525450-44525351. این آزمایشگاه با حداکثر ظرفیت از ساعت  08:00صبح الی 10:30 ظهر آماده خدمت رسانی به مردم میباشد. آزمایشات مادران باردار شامل آزمایش خون کامل ،آزمایش تیروئید،آزمایش کامل و کشت ادرار و خطر سنجی دیابت شامل آزمایش قند ناشتا و کلسترول در این آزمایشگاه بصورت رایگان انجام میشود. بدین منظور افراد باید ابتدا جهت تشکیل پرونده مراجعه کرده تا بتوانند از خدمات رایگان مرکز بهره مند گردند.

 

 

  • آزمایشات ذیل در این مرکز انجام میشود:

1  -   آزمایش کارت بهداشت

 2 -   آزمایش عدم اعتیاد به مواد مخدر( بدو استخدام و جواز کسب)

3 - آزمایشات مادران باردار

4-  آزمایشات خطرسنجی

5 - آزمایشات پیش از ازدواج

 

 

  • ساعت پذیرش  آزمایشگاه :

-              آزمایشات پیش از ازدواج از ساعت 8 صبح الی 10:30

-              آزمایشات مواد مخدر بدو استخدام و جواز کسب از ساعت 8 صبح الی 10:30

-              آزمایشات مادر باردار از ساعت 8 صبح الی 10:30

 

  • برای انجام آزمایشات مربوط به مواد مخدر به نکات زیر دقت فرمایید :
  • 72 ساعت قبل از انجام آزمایش از مصرف داروهای کدیین دار خودداری نمایید ،مصرف داروهای قلبی ، رقیق کننده های خون ،دیابت ،فشار خون و آنتی بیوتیک ها بلامانع است ، به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک اقدام به قطع خودسرانه دارو ها نکنید.

 

  • اگر برای آزمایشات پیش از ازدواج مراجعه میکنید به یاد داشته باشید:

-       در صورت وجود نشانه های کم خونی در نمونه آقا و خانم ( هردو ) و یا مثبت شدن نتیجه آزمایش اولیه ادرار( هر کدام ) جواب آزمایش شما به تعویق خواهد افتاد .

-              آزمایشات پیش از ازدواج شامل آزمایش خون از آقا و در صورت لزوم از خانم (جهت تشخیص کم خونی )، آزمایش ادرار(جهت شناسایی مواد مخدر)  از هردو نفر میباشد.

-              کلاس های مشاوره زوجین در روز بعد از انجام آزمایشات برگزار میگردد و دریافت جواب آزمایشات منوط به شرکت در کلاسهای مشاوره پیش از ازدواج خواهد بود.

-              مدت اعتبار آزمایشات ازدواج یک ماه میباشد و پس از پایان این زمان زوجین میبایست با در دست داشتن جواب آزمایش قبلی جهت انجام مجدد آزمایشات به آزمایشگاه مراجعه نمایند.

 

  • اگر برای  آزمایش کارت بهداشت مراجعه میکنید به خاطر داشته باشید :

-              باید هر روز یک نمونه مدفوع به آزمایشگاه تحویل دهید .

-              نیاز به پرهیز غذایی و یا قطع مصرف داروها نیست.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1402/01/21 - 14:12
  • - تعداد بازدید: 3809
  • - تعداد بازدید کنندگان: 3376
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

بیماری هاری در را جدی بگیریم

13263.mp3 بیماری هاری در را جدی بگیریم

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران ،  آقای 18 ساله اتباع به مرکز هاری تقی نیا درساعت 20 یکشنبه 1402/01/20  مراجعه کردند که توسط سگ نگهبان در منطقه خلازیر تهران از ناحیه صورت و شانه دچار جراحت و پارگی شده بود کلیه اقدامات پیشگیری از بیماری هاری(شستشو، سرم تراپی، واکسن هاری و کزاز) برای این بیمار توسط کارشناس هاری آنکال انجام گردید و جهت درمان به بیمارستان ارجاع شد.

 

اهمیت بیماری به دلایل زیر می باشد:
1.       میزان کشندگی بالا ( صد درصد ) بطوری که پس از ظهور علائم بالینی چه در انسان و چه در حیوان متاسفانه درمان پذیر نبوده و بیمار محکوم به مرگ خواهد بود.
2.       افزایش روند حیوان گزیدگی انسانی که بناچار سالانه مبالغ زیادی صرف خرید سرم و واکسن ضد هاری جهت درمان پیشگیری مجروهین می گردد که در مورد واکسن کلاً و در مورد سرم بخش اعظم آن از کشورهای خارج خریداری می گردد. بطوریکه سالانه حدود 16 میلیارد ریال توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و فقط به خرید فوق اختصاص می یابد. 
3.       تلفات و خسارت اقتصادی که بیماری در دام ها ایجاد می کند.
عامل بیماری ویروسی است نوروتروپ که از گروه رابدوویروس ها ، ویروس هاری در حرارت 50 درجه سانتی گراد در عرض 15 دقیقه و در حرارت 60 درجه سانتی گراد در عرض 35 ثانیه و در حرارت 100 درجه سانتی گراد در عرض چند ثانبه ازبین می رود. بنابر این برای ضد عفونی کردن وسایل آْلوده کافی است چند دقیقه آن ها را بجوشانند، فنل، الکل، و فرمل سریعاً ویروس را از بین می برند. 
  راههای سرایت بیماری
1.      راه گاز گرفتن: اصلی ترین راه (درگربه سانان از طریق کشیدن پنجول نیز ممکن است)
2.     راه پوست:بیماری هاری از راه پوست سالم قابل سرایت نیست ولی اگر کوچکترین خراش یا زخمی در جلد وجود داشته باشد قابل انتقال خواهد بود.
3.     راه مخاطات:امکان پذیر است، بنابر این سگ ها و گربه های به ظاهر سالم در اواخر دوره کمون بیماری، می توانند از طریق لیسیدن لب و چشم و بینی کودکانی که با آنها بازی می کنند صاحبان خود را به بیماری هاری مبتلا نمایند.
 4.     راه تنفس:امکان پذیر است (خصوصاًدر غارهایی که خفاش آلوده زندگی می کند) 
5.     راه پیوند اعضاء:دو مورد انتقال در اثر پیوند قرنیه فردیکه مبتلا به هاری بوده و از قرنیه وی جهت 2 نفر استفاده گردیده است، در سال 1373 در ایران گزارش شده است ).
 6.     انتقال از راه دستگاه گوارش: بعید است ولی حیوانات گوشتخوار ممکن است بندرت از خوردن لاشه حیوانات تلف شده از بیماری هاری به این بیماری مبتلا شوند. ضمناً بایستی از خوردن گوشت و سایر فراورده های دام های مبتلا به هاری خودداری شود.
7.     انتقال از راه جفت:بعید نیست.
8.     انتقال از طریق وسایل آلوده:بعید است.(چون ویروس هاری بیهوازی است) 
9.      انتقال بیماری از انسان به انسان:جز در یک بررسی که در سال 1985 در پاکستان بعمل آمده و تعدادی از بچه های نوزاد که توسط یک نفر ختنه شده بودند و مبتلا به هاری شدند و بعداً معلوم شد که شخص ختنه کننده مراحل آخر دوره کمون هاری را طی می نموده و بر طبق عادت سنتی مقداری از بزاقش را در محل ختنه می ریخته مورد دیگری گزارش نشده است. با این وجود هنگام نگهداری و پرستاری از شخص مبتلا به هاری باید رعایت کلیه جوانب احتیاطی به عمل آمده و ضمن استفاده از وسایل حفاظتی کامل ، لوازم و وسایل بیمار با دقت هر چه تمامتر ضد عفونی گردد، ضناً پزشکان موظفند در مورد هر انسفالیت و فلجی با پرسش در مورد حیوان گزیدگی بیمار به بیماری هاری نیز توجه نماید.

 

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 13263
:
کلیدواژه ها
مرکز بهداشت غرب تهران           واحد روابط عمومی
خبرنگار

مرکز بهداشت غرب تهران واحد روابط عمومی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings