لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران

 

  • آزمایشگاه کریم تهرانسر:

 

     واقع درمنطقه 21 به آدرس: شهرک تهرانسر، بلوار گلها، خیابان دستغیب ، نبش کوچه یازدهم ،مرکز خدمات جامع سلامت کریم تهرانسرو شماره تماس: 44525450-44525351.

    این آزمایشگاه با حداکثر ظرفیت از ساعت   08:00صبح الی 10:30 ظهر آماده خدمت رسانی به مردم میباشد. 

    آزمایشات  خطر سنجی دیابت شامل آزمایش قند ناشتا و کلسترول در این آزمایشگاه بصورت رایگان انجام میشود.

   بدین منظور افراد باید ابتدا جهت تشکیل پرونده مراجعه کرده تا بتوانند از خدمات رایگان مرکز بهره مند گردند.

 

 

  • آزمایشات ذیل در این مرکز انجام میشود:

 

   1-   آزمایش کارت بهداشت؛

   2 -   آزمایش عدم اعتیاد به مواد مخدر( بدو استخدام و جواز کسب)؛

   3 - آزمایشات مادران باردار؛

   4 -  آزمایشات خطرسنجی؛

  5- آزمایشات پیش از ازدواج.

 

 

  • ساعت پذیرش  آزمایشگاه :

       

          -   آزمایشات پیش از ازدواج از ساعت 8 صبح الی  10:30

      -   آزمایشات مواد مخدر بدو استخدام و جواز کسب از ساعت 8 صبح الی 10:30

      -    آزمایشات مادر باردار از ساعت 8 صبح الی 10:30

 

  • برای انجام آزمایشات مربوط به مواد مخدر به نکات زیر دقت فرمایید :
  • 72ساعت قبل از انجام آزمایش از مصرف داروهای کدیین دار خودداری نمایید ،مصرف داروهای قلبی ، رقیق کننده های خون ،دیابت ،فشار خون و آنتی بیوتیک ها بلامانع است ، به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک اقدام به قطع خودسرانه دارو ها نکنید.

 

  • اگر برای آزمایشات پیش از ازدواج مراجعه میکنید به یاد داشته باشید:

       -  در صورت وجود نشانه های کم خونی در نمونه آقا و خانم ( هردو ) و یا مثبت شدن نتیجه آزمایش اولیه ادرار( هر کدام ) جواب آزمایش شما به تعویق خواهد افتاد .

    -  آزمایشات پیش از ازدواج شامل آزمایش خون از آقا و در صورت لزوم از خانم (جهت تشخیص کم خونی )، آزمایش ادرار(جهت شناسایی مواد مخدر)  از هردو نفر میباشد

    - مدت اعتبار آزمایشات ازدواج یک ماه میباشد و پس از پایان این زمان زوجین میبایست با در دست داشتن جواب آزمایش قبلی جهت انجام مجدد آزمایشات به آزمایشگاه مراجعه نمایند.

 

  • اگر برای  آزمایش کارت بهداشت مراجعه میکنید به خاطر داشته باشید :

      -    باید هر روز یک نمونه مدفوع به آزمایشگاه تحویل دهید .

   -   نیاز به پرهیز غذایی و یا قطع مصرف داروها نیست.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1404/09/15 - 12:39
  • - تعداد بازدید: 296
  • - تعداد بازدید کنندگان: 282
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

پیام کارشناس مسئول تغذیه به مناسبت پویش ملی تغذیه سالم با تأکید بر نان سالم

نان کامل یکی از اصلی‌ترین و ارزشمندترین اقلام غذایی سفره خانواده‌های

363423.mp3 پیام کارشناس مسئول تغذیه به مناسبت پویش ملی تغذیه سالم با تأکید بر نان سالم

 

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب و به مناسبت پویش ملی تغذیه سالم(15تا30 آذر ماه14049) با عنوان نانو سلامت خانم لویزه کارشناس مسئول واحد تغذیه مرکز بهداشت غرب پیامی را در این خصوص به شرح زیر بیان کرد

نان کامل یکی از اصلیترین و ارزشمندترین اقلام غذایی سفره خانوادههای

ایرانی است که با حفظ تمام اجزای دانه از جمله سبوس، جوانه و آندوسپرم، سرشار از فیبر، ویتامینهای گروه B، پروتئین گیاهی، آنتیاکسیدانها و مواد معدنی ضروری میباشد . بر اساس مطالعات علمی مصرف نان کامل،  نقش مؤثری در بهبود عملکرد دستگاه گوارش، پیشگیری از یبوست، کنترل قند خون، کاهش خطر بیماریهای قلبی و کمک به مدیریت وزن دارد و به عنوان یک منبع انرژی پایدار، میتواند در ارتقای سلامت جامعه سهم بسزایی ایفا کند.کشور ما ایران، به دلیل فرهنگ غذایی غنی و جایگاه ویژه نان در سبد غذایی مردم، از بالاترین میزان مصرف سرانه نان در جهان برخوردار است؛ از این رو توجه به کیفیت نان و ترویج مصرف نان کامل، ضرورتی مهم در مسیر حفظ و ارتقای سلامت جامعه محسوب میشود. استفاده از نان کامل در تغذیه روزانه 

خانوادهها، اقدامی ساده اما مؤثر است که میتواند در پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر و کاهش هزینههای درمانی نقش چشمگیری داشته باشد

در این بین می توان به ویژگی‌های نان خوب یا سالم ترین نان ها اشاره ای داشت .

گندم بیشتر از ۴ ماه در انبار نمانده و کمترین سبوس‌گیری انجام شده باشد، همچنین ورآمدن خمیر طبیعی و بدون استفاده از جوش شیرین بوده و  از زمان خمیرگیری تا پخت حداقل ۲ ساعت گذشته باشد و حاوی مقادیر کمی نمک باشد.

هر چه میزان سبوس‌گیری پایین‌تر باشد نان از لحاظ ارزش غذایی کیفیت بهتری را خواهد داشت.

با توجه به اهمیت مصرف نان های سبوس دار که شامل پیشگیری از بیماری های گوارشی و یبوست و دیابت و فشار خون، کنترل اشتها است اما باید توجه داشت که برای تهیه این نان ها حتما باید از آرد سبوس دار استفاده شود و اضافه کردن سبوس به روی نان نه تنها سودمند نیست که برای سلامتی مضر می‌باشد.

نان‌های صنعتی که در کارخانه‌های بهداشتی تولید نان طبخ می‌شوند، از بهترین و سالم‌ترین نان‌ها هستند چرا که به شیوه‌ای بهداشتی تهیه می‌شوند و دخالت نیروی انسانی در آنها کمتر است.

" پویش ملی نان کامل" فرصتی مغتنم برای تولیدکنندگان، نانوایان، مسئولان حوزه سلامت و بویژه خانواده های گرامی است تا با انتخاب هوشمندانه و مصرف نان کامل، گامی مهم در راستای تغذیه سالم و ارتقای سلامت فردی و اجتماعی بردارند. بدون شک فراهم سازی دسترسی جامعه به نان سالم و با کیفیت، نیازمند همکاری و مشارکت تمام بخش هاست و این مهم جز با ارتقای آگاهی عمومی و تغییر رفتارهای تغذیه ای و افزایش دسترسی مردم به نان کامل محقق نمی‌شود. 

امید است با هم افزایی، مسئولیت پذیری و فرهنگ سازی صحیح، شاهد گسترش مصرف نان کامل و تقویت سفره‌ای سالم تر برای خانواده های عزیز ایرانی باشیم.

 

مهشید لویزه

کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت غرب

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 363423
:
کلیدواژه ها
اکرم  عزتی
خبرنگار

اکرم عزتی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings