سایت پیشین مرکز

آزمایشگاه شهید هاشمی نژاد

واقع در منطقه 18 به آدرس : سه راه آذری ، خیابان شهید شاه پروری (جرحانی سابق ) روبروی نمایندگی ایران خودرو مرکز خدمات جامع سلامت تقی نیا و شماره تماس : 55708081و66658153و تلفن گویا :66691222 ،در حال خدمت رسانی به هموطنان عزیز می باشد . این آزمایشگاه از ساعت 7:30 صبح تا 12 ظهر آماده خدمت رسانی به مردم میباشد. آزمایشات مادران باردار شامل آزمایش خون کامل ،آزمایش تیروئید،آزمایش کامل و کشت ادرار در این آزمایشگاه بصورت رایگان انجام میشود، بدین منظور افراد باید ابتدا جهت تشکیل پرونده بارداری مراجعه کرده تا بتوانند از خدمات رایگان مرکز بهره مند گردند.

 

  • آزمایشات ذیل در این مرکز انجام میشود:
  1. -      آزمایشات پیش از ازدواج                                                             
  2. -      آزمایشات مادران  باردار
  3. -      آزمایش عدم اعتیاد برای استخدام
  • ساعت پذیرش  آزمایشگاه:
  • آزمایشات پیش از ازدواج از ساعت 7:30 صبح الی 12
  • آزمایشات مواد مخدر برای بدو استخدام و جواز کسب از ساعت 7:30 صبح الی 12
  • آزمایشات مادر باردار از ساعت 07:30صبح الی 10

 

 

  • برای انجام آزمایشات مربوط به مواد مخدر به نکات زیر دقت فرمایید :
  • 72 ساعت قبل از انجام آزمایش از مصرف دارو ،بخصوص داروهای کدیین دار خودداری نمایید ،مصرف داروهای قلبی ، رقیق کننده های خون ،دیابت ،فشار خون و آنتی بیوتیک ها بلامانع است ، به هیچ عنوان بدون مشورت با پزشک اقدام به قطع خودسرانه دارو ها نکنید.
  • اگر برای آزمایشات پیش از ازدواج مراجعه میکنید به یاد داشته باشید:
  • در صورت وجود نشانه های کم خونی در نمونه آقا و خانم ( هردو ) و یا مثبت شدن نتیجه آزمایش اولیه ادرار( هر کدام ) جواب آزمایش شما به تعویق خواهد افتاد .
  • آزمایشات پیش از ازدواج شامل آزمایش خون از آقا و در صورت لزوم از خانم (جهت تشخیص کم خونی )، آزمایش ادرار(جهت شناسایی مواد مخدر)  از هردو نفر میباشد.
  • مدت اعتبار آزمایشات ازدواج یک ماه میباشد و پس از پایان این زمان زوجین میبایست با در دست داشتن جواب آزمایش قبلی جهت انجام مجدد آزمایشات به آزمایشگاه مراجعه نمایند.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1402/11/01 - 08:02
  • - تعداد بازدید: 1478
  • - تعداد بازدید کنندگان: 910
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
نمک کم اما تصفیه شده ید دار

پیام ریاست مرکز بهداشت غرب به مناسبت هفته اول" چهاردهمین پویش اطلاع رسانی تغذیه سالم "

322567.mp3 پیام ریاست مرکز بهداشت غرب به مناسبت هفته اول" چهاردهمین پویش اطلاع رسانی تغذیه سالم "

خانم دکنر ماهرخ علایی جنت مکان ،رئیس مرکر بهداشت غرب تهران به مناسبت شروع  پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم در پیامی ر خصوص هفته اول این پویش که اطلاع رسانی در خصوص مصرف نمک تصفیه شده ید دار بیان کرد :

 

این پویش با هدف اطلاع رسانی در خصوص مصرف نمک تصفیه شده ید دار و ارتقای دانش جامعه در خصوص شیر و لبنیات؛ از 1 تا 15 بهمن برگزار می شود.

براساس برآوردهای موجود میزان دریافت روزانه نمک در کشور 10-15 گرم (2 برابر مقادیر توصیه شده سازمان جهانی بهداشت،5 گرم در روز) میباشد و متوسط مصرف جهانی بزرگسالان 4310 میلی گرم در روز سدیم (معادل 10.78 گرم در روز نمک) است . این میزان بیش از دو برابر توصیه سازمان بهداشت جهانی برای بزرگسالان کمتر از 2000 میلی گرم در روز سدیم (معادل کمتر از 5 گرم در روز نمک) است. در کشورهای توسعه یافته بیشتر از 80% نمک مصرفی نمکهای پنهان در مواد غذایی میباشد ولی در کشور ما با توجه به الگوی مصرف مواد غذایی ، بیشترین منبع نمک غذاهای خانگی میباشد.با توجه به اینکه نان غلات قوت غالب در کشور ما میباشد روزانه مقادیر زیادی نمک به صورت نا محسوس دریافت می کنیم..

استفاده از نمک یددار تصفیه شده تنها راه رساندن ید به بدن برای انجام اعمال حیاتی که وابسته به این ریز مغذی است، می باشد. نرسیدن ید کافی به بدن با عوارض بیشماری شامل گواتر ، ناهنجاری های مادرزادی ، افزایش موارد سقط ومرده زایی ،  هیپوتیروئیدی مادرزادی ، کرولالی مادرزادی ، کاهش بهره هوشی  همراه است و به این دلیل وزارت بهداشت تاکید بر مصرف نمک یددار تصفیه شده که می تواند ید مورد نیاز را به بدن برساند ، می کند.

نمک دریا نمکی است تصفیه نشده که دارای انواع ناخالصی ها ازجمله فلزات سنگین است که خطر سرطانزایی آنها به اثبات رسیده است.  علاوه برداشتنن نا خالصی ها ، نمک دریا دارای میزان کم ید و یا حتی فاقد ید است که نیاز روزانه به ید را تامین نمی کند.

در مورد سنگ نمک نیز باید یادآور شد که بیشترین مصرف این نوع نمک برای یخ‌زدایی به کار می‌رود و این نوع نمک برای مصرف نمی باشد.

باید توجه داشت نمک های رنگی نیز تصفیه نشده و فاقد ید کافی هستند و مصرف آنها موجب آسیب به سلامت کلیه و کبد می شود.

با توجه به شعار پویش تغذیه سالم با عنوان "نمک کم اما تصفیه شده ید دار"،تمرکز بر آموزش ها توسط پرسنل بهداشتی در خصوص کاهش مصرف نمک توصیه می شود چرا که مصرف زیاد نمک  مهمترین عامل افزایش فشارخون است همچنین با توجه به کاهش دریافت شیر و لبنیات، میزان کلسیم دریافتی گروه های هدف کاهش یافته است و از سوی دیگر باید توجه شودکه مصرف بالای نمک سبب دفع کلسیم از بدن شده فرد را در وضعیت کمبود یا تشدید آن قرار می دهد.

با توجه به وجود نمک های غیر استاندارد در سطح مناطق تحت پوشش همچنان آموزش به تمامی گروه های هدف در خصوص مصرف تنها نمک ید دار تصفیه شده آن هم به میزان کم جزو اولویت های آموزشی همکاران این مرکز می باشد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 322567
:
کلیدواژه ها
مرکز بهداشت غرب تهران           واحد روابط عمومی
خبرنگار

مرکز بهداشت غرب تهران واحد روابط عمومی

Template settings