لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران

       درباره ما:

مرکز بهداشت غرب تهران در سال 1364 تاسیس و در حال حاضر با جمعیتی بالغ بر 1 میلیون  نفر را تحت پوشش دارد. 

این مرکز با هدف ارتقای سلامت ساکنان غرب تهران و با شعار " سلامتی برای همه " خط مشی اصلی خود را جلب رضایت مراجعه کنندگان و بهبود مستمر کیفیت خدمات قرار داده است.

 این مرکز بر اساس شرح وظائف پیش بینی شده در سیستم بهداشتی در قالب 13 واحد ستادی به امر برنامه ریزی ، هدایت ، نظارت ، سازماندهی و ارزشیابی برنامه ها در سطح مراکز بهداشتی و درمانی و پایگاههای بهداشتی پرداخته و تامین ( مالی، نیروی انسانی، تجهیزات ) پایش و نظارت بر فرآیند های جاری در واحدهای تابعه را نیز به عهده دارد.

مرکز بهداشت غرب تهران تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران می باشد و مناطق شهرداری 9، 18، 21 و 22 را تحت پوشش خود دارد.

مرکز بهداشت غرب تهران 15 مرکز خدمات جامع سلامت و 45 پایگاه سلامت ضمیمه و غیر ضمیمه و یک خانه بهداشت را در مناطق مذکور تحت پوشش خود دارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1404/07/29 - 08:15
  • - تعداد بازدید: 1433
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1425
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری جشنوارۀ غذا و آموزش تغذیه توسط کارشناس تغذیه مرکز شهرک آزادی در سرای محله استقلال مرکز بهداشت غرب

360191.mp3 برگزاری جشنوارۀ غذا و آموزش تغذیه توسط کارشناس تغذیه مرکز شهرک آزادی در سرای محله استقلال مرکز بهداشت غرب
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب ، در روز سه شنبه 29 مهرماه 1404 ،هم‌زمان با بزرگداشت روز جهانی غذا و در راستای پویش ملی پیشگیری از سرطان، جشنواره غذا همراه با آموزش تغذیه  در سرای محله استقلال برگزار شد.این برنامه با حضور ۱۲ نفر از شهروندان و با هماهنگی کارشناس تغذیه مرکز شهرک آزادی برگزار شد. 
در بخش آموزشی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهرک آزادی به ارائه مطالبی درباره نقش تغذیه در پیشگیری از چاقی و سرطان پرداخت.
 مباحث مطرح‌شده شامل اهمیت انتخاب‌های غذایی سالم، کاهش مصرف چربی‌های ناسالم، افزایش مصرف سبزیجات و میوه‌ها، و پرهیز از کالاهای آسیب‌رسان بود.جشنواره غذا نیز با هدف ترویج فرهنگ تغذیه سالم و مشارکت اجتماعی برگزار شد، و شرکت‌کنندگان با تهیه غذاهای خانگی سالم، به تبادل تجربه و آشنایی با دستورهای غذایی مفید پرداختند.این برنامه در راستای ارتقای سلامت جامعه و افزایش آگاهی عمومی نسبت به تغذیه صحیح و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر اجرا شد.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 360191
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings