لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران

       درباره ما:

مرکز بهداشت غرب تهران در سال 1364 تاسیس و در حال حاضر با جمعیتی بالغ بر 1 میلیون  نفر را تحت پوشش دارد. 

این مرکز با هدف ارتقای سلامت ساکنان غرب تهران و با شعار " سلامتی برای همه " خط مشی اصلی خود را جلب رضایت مراجعه کنندگان و بهبود مستمر کیفیت خدمات قرار داده است.

 این مرکز بر اساس شرح وظائف پیش بینی شده در سیستم بهداشتی در قالب 13 واحد ستادی به امر برنامه ریزی ، هدایت ، نظارت ، سازماندهی و ارزشیابی برنامه ها در سطح مراکز بهداشتی و درمانی و پایگاههای بهداشتی پرداخته و تامین ( مالی، نیروی انسانی، تجهیزات ) پایش و نظارت بر فرآیند های جاری در واحدهای تابعه را نیز به عهده دارد.

مرکز بهداشت غرب تهران تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران می باشد و مناطق شهرداری 9، 18، 21 و 22 را تحت پوشش خود دارد.

مرکز بهداشت غرب تهران 15 مرکز خدمات جامع سلامت و 45 پایگاه سلامت ضمیمه و غیر ضمیمه و یک خانه بهداشت را در مناطق مذکور تحت پوشش خود دارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1404/07/19 - 08:29
  • - تعداد بازدید: 1363
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1352
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری جشنوارۀ غذای سالم در مرکز جامع سلامت شهرک آزادی مرکز بهداشت غرب

359276.mp3 برگزاری جشنوارۀ غذای سالم در مرکز جامع سلامت شهرک آزادی مرکز بهداشت غرب
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب، بیست و چهارم مهر ماه، برابر با شانزدهم اکتبر، سالروز جهانی غذاست؛ در این روز، سازمان های بین المللی، به انگیزه برقراری روابط در زمینه کشاورزی و زمینه سازی برای جلوگیری از فقر و گرسنگی و نابودی محیط زیست، تلاش می کنند.انسان باید به مواد غذایی و خوراکی خود نظر افکند و آنها را مورد مطالعه قرار دهد تا دریابد کدام یک برایش سودمند و کدام یک زیان بخش است؛ چنان که خداوند در آیه ای می فرماید: «انسان باید به غذای خویش بنگرد».به منظور آشنایی با غذاهای سالم با مواد در دسترس در ۱۹ ام مهرماه جشنواره غذا با مشارکت داوطلبین سلامت،پرسنل مرکز ،اساتید پزشکی و پرستاری در مرکز جامع سلامت شهرک آزادی برگزار گردید . 
هدف از برگزاری این جشنواره آشنایی داوطلبین سلامت با غذاهای تهیه شده از مواد سالم بود . در ابتدا هرکدام از شرکت کنندگان در مورد غذای خود ؛مواد اولیه،خاستگاه آن و دلیل انتخاب آن غذا توضیحاتی ارائه نمودند .در ادامه غذاها با توجه به توضیحات هر فرد ،میزان سالم بودن ،طعم وخلاقیت در دیزاین ،توسط داوران عزیز امتیازدهی شد و به ۳ نفر اول هدایایی اهدا شد . داوطلبین سلامت ستون ارتباط مراکز بهداشت با عموم مردم هستند ،لذا امید است عزیزان شرکت کننده در این جشنواره اطلاعات دریافت شده در زمینه غذاهای سالم ،غذاهای محلی ،غذاهای رژیمی و دستور پخت غذاهای آموزش داده شده را به افرادی دیگر در بطن جامعه انتقال دهد .
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 359276
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings