حساس سازي کارشناسان بهداشت حرفه اي و تعدادي از کارشناسان صنايع تحت پوشش دانشگاه ايران در همايش مرکز بهداشت غرب در خصوص مصرف نمک يد دار
حساس سازي کارشناسان بهداشت حرفه اي و تعدادي از کارشناسان صنايع تحت پوشش دانشگاه ايران در همايش مرکز بهداشت غرب در خصوص مصرف نمک يد دار
با توجه به پيام پويش ملي تغذيه و همايش همکاران واحد بهداشت محيط و تعدادي از کار شناسان صنايع در سالن اجتماعات انديشه در دي 97 پيام اين پويش ملي با شعار " امروز با تغذيه سالم براي فردايي با سلامتي شروع کنيم "نيز مورد بررسي قرار گرفت .
حساس سازي کارشناسان بهداشت حرفه اي و تعدادي از کارشناسان صنايع تحت پوشش دانشگاه ايران در همايش مرکز بهداشت غرب در خصوص مصرف نمک يد دار
با توجه به پيام پويش ملي تغذيه و همايش همکاران واحد بهداشت محيط و تعدادي از کار شناسان صنايع در سالن اجتماعات انديشه در دي 97 پيام اين پويش ملي با شعار " امروز با تغذيه سالم براي فردايي با سلامتي شروع کنيم "نيز مورد بررسي قرار گرفت .
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت غرب تهران : در همايش بهداشت حرفه اي که تمامي پرسنل بهداشت حرفه اي دانشگاه ايران شرکت داشتند . ماندا لويزه کارشناس مسئول واحد بهبود تغذيه مرکز بهداشت غرب در خصوص اين پيام و حساس سازي همکاران بهداشت حرفهاي در خصوص مصرف نمک يد دار سخراني کرد .
همچنين در ادامه از کارشناسان محترم بهداشت حرفه اي خواسته شد که در کارگاه ها و کارخانجات بررسي و هماهنگي هاي لازم براي حضور کارشناسان تغذيه جهت آموزش و بررسي مشکلات تغذيه پرسنل انجام شود