بررسي ميزان نمک مصرفي و کاربرد افزودني هاي غير مجاز از جمله جوش شيرين در پخت نان هاي سنتي با همراهي شبکه خبر و بازرسان بهداشت محيط مرکز بهدا?
بررسي ميزان نمک مصرفي و کاربرد افزودني هاي غير مجاز از جمله جوش شيرين در پخت نان هاي سنتي با همراهي شبکه خبر و بازرسان بهداشت محيط مرکز بهدا
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت غرب تهران- روز سه شنبه 25 تير ماه، 7 واحد نانوايي سنتي واقع در مناطق 9و18 توسط دو نفر از بازرسين مرکز بهداشت غرب و با همراهي تيم فيلمبرداري شبکه خبر، مورد بازديد و کنترل بهداشتي قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت غرب تهران- روز سه شنبه 25 تير ماه، 7 واحد نانوايي سنتي واقع در مناطق 9و18 توسط دو نفر از بازرسين مرکز بهداشت غرب و با همراهي تيم فيلمبرداري شبکه خبر، مورد بازديد و کنترل بهداشتي قرار گرفت.
بازرسين بهداشت محيط ضمن نظارت بر وضعيت بهداشتي نانوايي ها، پارامترهاي ميزان نمک مصرفي و استفاده از جوش شيرين در خمير آماده نانوايي هاي فوق را با استفاده از تجهيزات پرتابل کنترل شد. با توجه به تاييد استفاده از نمک بيش از حد مجاز و جوش شيرين در 5 واحد از نانوايي هاي بازديد شده، تذکر و آموزش هاي لازم به متصديان، ارايه و 5 کيلو گرم نمک صنعتي در يکي از نانوايي ها معدوم شد. با توجه به نواقص مشاهده شده در واحد هاي بازديد شده، اخطار بحراني و غير بحراني صادر و پيگيري هاي لازم تا حصول نتيجه انجام خواهد شد. در ادامه برنامه، در خصوص موضوع گزارش با تعدادي از شهروندان مصاحبه و گزارش خبري مذکور از شبکه ششم سيما (خبر ساعت 20) پخش خواهد شد.