برگزاري جلسه آموزشي توجيهي براي متصديان نانوايي هاي سنتي منطقه 9 شهرداري در مرکز بهداشت غرب تهران
برگزاري جلسه آموزشي توجيهي براي متصديان نانوايي هاي سنتي منطقه 9 شهرداري در مرکز بهداشت غرب تهران
جلسه آموزشي توجيهي براي 94 نفر از متصديان نانوايي هاي سنتي منطقه 9 با حضور رييس اتحاديه نانوايان تهران و نماينده اتاق اصناف تهران در خصوص اهميت نان برگزار شد.
در مرکز بهداشت غرب تهران
جلسه آموزشي توجيهي براي 94 نفر از متصديان نانوايي هاي سنتي منطقه 9 با حضور رييس اتحاديه نانوايان تهران و نماينده اتاق اصناف تهران در خصوص اهميت نان برگزار شد.
جلسه آموزشي توجيهي براي 94 نفر از متصديان نانوايي هاي سنتي منطقه 9 روز سه شنبه مورخ 25 آذرماه 97 از ساعت 13 تا 15 سالن انديشه مرکز بهداشت غرب تهران با حضور رييس اتحاديه نانوايان تهران و نماينده اتاق اصناف تهران برگزار شد. کارشناس مسوول بهداشت محيط مرکز بهداشت غرب تهران، ضمن بيان مقدمه اي در خصوص اهميت نان به عنوان قوت غالب مردم و جايگاه غذايي آن به لحاظ تامين کننده مواد مغذي مورد نياز بدن و مضرات استفاده از جوش شيرين و مزاياي استفاده از نان عمل آوري شده به روش صحيح، با اعلام آمار و درصد نان هاي سنتي آزمايش شده مغاير با استاندارد از نظر (افزودني هاي غيرمجاز و نمک بيش از حد مجاز) بر الزامات قانوني و ضرورت عدم استفاده از افزودني هاي غيرمجاز، نمک هاي تصفيه نشده، کنجد، سبوس و سبزيجات معطر فله و فاقد مشخصات بهداشتي و اهميت رعايت نکات بهداشتي تاکيد نمودند. در ادامه با ارائه توضيحات در خصوص برنامه خودکنترلي و خوداظهاري بهداشتي و عقد قرارداد با دفاتر خدمات سلامت تاکيد و به اهميت مشارکت مردمي و گزارش دهي تخلفات از طريق شماره شکايات مردمي وزارت بهداشت اشاره نمودند.
در ادامه زراعتکار(ريس اتحاديه نانوايان تهران) به ذکر توضيحات در خصوص مشکلات صنف نانوايي و کيفيت آردهاي توزيعي پرداخته و بر ضرورت پيگيري سازمان هاي دست اندرکار براي رفع مشکلات موجود تاکيد نمودند.