به مناسبت روز جهاني غذا
رعايت الگوي تغذيه اي سالم، يکي از مهمترين عوامل در تقويت سيستم ايمني است
? ژوئن بعنوان روز جهاني ايمني غذا با هدف جلب توجه و الهام بخشيدن به اقدامات براي جلوگيري، شناسايي و مديريت خطرات ناشي از غذا، کمک به امنيت غذايي، سلامت انسان، رونق اقتصادي، کشاورزي، دسترسي به بازار، گردشگري و توسعه پايدار نامگذاري شده است
رعايت الگوي تغذيه اي سالم، يکي از مهمترين عوامل در تقويت سيستم ايمني است
? ژوئن بعنوان روز جهاني ايمني غذا با هدف جلب توجه و الهام بخشيدن به اقدامات براي جلوگيري، شناسايي و مديريت خطرات ناشي از غذا، کمک به امنيت غذايي، سلامت انسان، رونق اقتصادي، کشاورزي، دسترسي به بازار، گردشگري و توسعه پايدار نامگذاري شده است.
به گزارش روابط عمومي مرکز بهداشت غرب تهران؛ موضوع امسال روز جهاني ايمني غذا، "غذاي ايمن امروز براي فردايي سالم" تأکيد مي کند که توليد و مصرف غذاي بي خطر فوايد فوري و بلند مدت براي مردم، کره زمين و اقتصاد دارد.
شناخت ارتباطات سيستمي بين سلامت مردم، حيوانات، گياهان، محيط زيست و اقتصاد به ما در تأمين نيازهاي آينده کمک مي کند. در سال ???? مجمع عمومي سازمان ملل متحد با درک بار جهاني بيماري هاي منتقله از غذا، که افراد در هر سني به ويژه کودکان زير ? سال و افرادي که در کشورهاي کم درآمد زندگي مي کنند را تحت تأثير قرار مي دهد،اعلام کرد که هر ? ژوئن روز جهاني ايمني مواد غذايي است.
در سال ????، مجمع جهاني بهداشت تصميمي را در مورد تقويت تلاش ها براي ايمني مواد غذايي براي کاهش بار بيماري هاي منتقله از غذا تصويب کرد. سازمان جهاني بهداشت و سازمان غذا و کشاورزي ملل متحد (فائو) به طور مشترک با همکاري کشورهاي عضو و ساير سازمان هاي مربوطه اقداماتي را براي روز جهاني ايمني غذا برنامه ريزي مي کنند.
ايمني غذا مسئوليت مشترک بين دولت ها، توليدکنندگان و مصرف کنندگان است. همه افراد از مزرعه تا سفره نقشي دارند تا اطمينان حاصل کنند که غذايي که مصرف مي کنيم سالم و امن است.
از طريق روز جهاني ايمني غذا، WHO تلاش مي کند تا ايمني مواد غذايي را در دستور کار عمومي قرار دهد و از بار بيماري هاي منتقله از غذا در سطح جهان بکاهد.
منبع: سازمان جهاني بهداشت
ترجمه روابط عمومي مرکز بهداشت غرب تهران