سومين وبينار آموزشي واحد بهبود تغذيه براي پرسنل کارخانه شکلّي برگزار شد
با هدف برنامه بهبود تغذيه سلامت کارکنان،واحد بهبود تغذيه اقدام به برگزاري سومين وبينار آموزشي جهت پرسنل کارخانه شکلّي با موضوع"اصلاح الگوي مصرفي چربي"در تاريخ دهم آذرماه ???? از ساعت ?الي ?? نموده است.
با هدف برنامه بهبود تغذيه سلامت کارکنان،واحد بهبود تغذيه اقدام به برگزاري سومين وبينار آموزشي جهت پرسنل کارخانه شکلّي با موضوع"اصلاح الگوي مصرفي چربي"در تاريخ دهم آذرماه ???? از ساعت ?الي ?? نمود.
در اين وبينار در مورد ميزان مجاز مصرف روغن ها،انواع روغن ها،عوارض بيش از اندازه مصرف روغن،انتخاب روغن سالم و ... توضيحات لازم ارائه شد.