لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران

فرایند ها ی واحد سلامت دهان و دندان

 
 
 
 
پیامبر اکرم (ص) :
اگر مسواک زدن بر امتم سخت نبود، آن را با هر وضویی واجب می کردم.
 
فرآیند واحد سلامت دهان و دندان
 
 
ارائه خدمات سلامت دهان و دندان
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان در کودکان زیر 1 سال؛
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان در کودکان 3-6سال؛
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان در کودکان 6-14سال؛
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان  در زنان باردار تا یک ‌سال پس از زایمان .
 
ارایه خدمات درمانی دهان و دندان که در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش
  • ویزیت؛
  • فلورایدتراپی؛
  • فیشورسیلانت؛
  • جرم گیری و بروساژ؛
  •  ترمیم دندان با آمالگام، ترمیم دندان ها با کامپوزیت؛
  •  درمان پالپ زنده و پالپوتومی؛
  • برداشتن دندان های غیر قابل نگهداری و عفونی؛
  • درمان ریشه دندان؛
  • مشاوره و ارجاع بیماران به بخش تخصصی در صورت نیاز .
  •   کلیه خدمات درمانی و تخصصی دهان و دندان با تعرفه های دولتی برای گروه های فوق ارائه می شود.
 
اجرای طرح های کشوری سلامت دهان و دندان در منطقه تحت پوشش
  • ارتقاء سلامت دهان و دندان کودکان زیر 1 سال با توزیع مسواک انگشتی جهت کلیه کودکان 6 تا 12 ماهه مراجعه کننده به مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت؛
  • انجام معاینات دهان و دندان و تکمیل شناسنامه سلامت جهت دانش‌آموزان مناطق تابعه؛
  • انجام وارنیش فلورایدتراپی جهت کودکان مهدکودک های تحت پوشش مراکز سلامت؛
  • اجرای طرح وارنیش فلورایدتراپی در دانش آموزان مقطع ابتدایی .
 
آموزش بهداشت دهان و دندان به افراد جامعه تحت پوشش
  • برگزاری کلاس های آموزشی به گروه های هدف شامل جهت مربیان بهداشت مدارس ، دانش آموزان و اولیاء و مربیان مهدکودک ها؛
  • بازآموزی پرسنل ارائه دهنده خدمات شامل دندان پزشکان، کاردان های بهداشت دهان و دندان، مراقبان سلامت و سرپرستان  شاغل در  مراکز خدمات جامع سلامت؛
  • تهیه، تدوین و توزیع رسانه های آموزشی ( کتاب، پمفلت، پوستر و ..... ) به منظور ارتقاء آگاهی اقشار مختلف .
  • 1404/04/11 - 10:42
  • - تعداد بازدید: 3188
  • - تعداد بازدید کنندگان: 2849
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی راهکار های خانگی برای کاهش دور ریز و ضایعات غذایی

351262.mp3 برگزاری کارگاه آموزشی راهکار های خانگی برای کاهش دور ریز و ضایعات غذایی

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب: کارگاه مجوزدار راهکار های خانگی برای کاهش دور ریز و ضایعات غذایی برای تمامی کارشناسان تغذیه در تاریخ 1404/04/08توسط مسئول واحد بهبود تغذیه،سرکار خانم لویزه به صورت مجازی برگزار شد. هدف از اجرای این کارگاه آگاه سازی آحاد جامعه و ارائه آموزش های لازم توسط تیم سلامت در خصوص کاهش ضایعات و دور ریز مواد غذایی می باشد.

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 351262
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings