لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران

فرایند ها ی واحد سلامت دهان و دندان

 
 
 
 
پیامبر اکرم (ص) :
اگر مسواک زدن بر امتم سخت نبود، آن را با هر وضویی واجب می کردم.
 
فرآیند واحد سلامت دهان و دندان
 
 
ارائه خدمات سلامت دهان و دندان
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان در کودکان زیر 1 سال؛
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان در کودکان 3-6سال؛
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان در کودکان 6-14سال؛
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان  در زنان باردار تا یک ‌سال پس از زایمان .
 
ارایه خدمات درمانی دهان و دندان که در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش
  • ویزیت؛
  • فلورایدتراپی؛
  • فیشورسیلانت؛
  • جرم گیری و بروساژ؛
  •  ترمیم دندان با آمالگام، ترمیم دندان ها با کامپوزیت؛
  •  درمان پالپ زنده و پالپوتومی؛
  • برداشتن دندان های غیر قابل نگهداری و عفونی؛
  • درمان ریشه دندان؛
  • مشاوره و ارجاع بیماران به بخش تخصصی در صورت نیاز .
  •   کلیه خدمات درمانی و تخصصی دهان و دندان با تعرفه های دولتی برای گروه های فوق ارائه می شود.
 
اجرای طرح های کشوری سلامت دهان و دندان در منطقه تحت پوشش
  • ارتقاء سلامت دهان و دندان کودکان زیر 1 سال با توزیع مسواک انگشتی جهت کلیه کودکان 6 تا 12 ماهه مراجعه کننده به مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت؛
  • انجام معاینات دهان و دندان و تکمیل شناسنامه سلامت جهت دانش‌آموزان مناطق تابعه؛
  • انجام وارنیش فلورایدتراپی جهت کودکان مهدکودک های تحت پوشش مراکز سلامت؛
  • اجرای طرح وارنیش فلورایدتراپی در دانش آموزان مقطع ابتدایی .
 
آموزش بهداشت دهان و دندان به افراد جامعه تحت پوشش
  • برگزاری کلاس های آموزشی به گروه های هدف شامل جهت مربیان بهداشت مدارس ، دانش آموزان و اولیاء و مربیان مهدکودک ها؛
  • بازآموزی پرسنل ارائه دهنده خدمات شامل دندان پزشکان، کاردان های بهداشت دهان و دندان، مراقبان سلامت و سرپرستان  شاغل در  مراکز خدمات جامع سلامت؛
  • تهیه، تدوین و توزیع رسانه های آموزشی ( کتاب، پمفلت، پوستر و ..... ) به منظور ارتقاء آگاهی اقشار مختلف .
  • 1404/08/03 - 07:57
  • - تعداد بازدید: 1331
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1328
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی کاهش دورریز مواد غذایی در سرای محله پاسداران

360431.mp3 برگزاری کارگاه آموزشی کاهش دورریز مواد غذایی در سرای محله پاسداران
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران، در مهرماه ۱۴۰۴، کارگاه آموزشی با محوریت «کاهش دورریز مواد غذایی و ارتقاء الگوی تغذیه سالم» در سرای محله پاسداران برگزار شد. این برنامه توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت تهرانسر اجرا گردید و ۲۰ نفر از میانسالان در این دوره آموزشی شرکت کردند.در این کارگاه، راهکارهای کاربردی برای مدیریت صحیح مواد غذایی در منزل، استفاده بهینه از باقی‌مانده غذاها و پیشگیری از اسراف مورد آموزش قرار گرفت. همچنین بر نقش تغذیه پایدار در حفظ سلامت فرد و محیط‌زیست و سهم خانواده‌ها در کاهش ضایعات غذایی تأکید شد.مرکز بهداشت غرب تهران با اجرای برنامه‌های آموزشی مستمر، در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه و ترویج الگوهای صحیح تغذیه‌ای گام برمی‌دارد.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 360431
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings