سایت پیشین مرکز

فرایند ها ی واحد سلامت دهان و دندان

 
 
 
 
پیامبر اکرم (ص) :
اگر مسواک زدن بر امتم سخت نبود، آن را با هر وضویی واجب می کردم
 
فرآیند واحد سلامت دهان و دندان
 
 
ارائه خدمات سلامت دهان و دندان
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان در کودکان زیر ۲ سال
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان در کودکان ۶-۳ سال
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان در کودکان ۱۴-۶ سال
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان  در زنان باردار تا یک ‌سال پس از زایمان
 
ارایه خدمات درمانی دهان و دندان که در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش
  • ویزیت
  • فلورایدتراپی
  • فیشورسیلانت
  • جرم گیری و بروساژ
  •  ترمیم دندان با آمالگام، ترمیم دندان ها با کامپوزیت
  •  درمان پالپ زنده و پالپوتومی
  • برداشتن دندان های غیر قابل نگهداری و عفونی
  • درمان ریشه دندان
  • مشاوره و ارجاع بیماران به بخش تخصصی در صورت نیاز
  •  کلیه خدمات درمانی و تخصصی دهان و دندان با تعرفه های دولتی برای گروه های فوق ارائه می شود
 
اجرای طرح های کشوری سلامت دهان و دندان در منطقه تحت پوشش
  • ارتقاء سلامت دهان و دندان کودکان زیر ۲ سال با توزیع مسواک انگشتی جهت کلیه کودکان ۶ ،۱۲ و ۱۸ ماهه مراجعه کننده به مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت
  • انجام معاینات دهان و دندان و تکمیل شناسنامه سلامت جهت دانش‌آموزان مناطق تابعه
  • انجام وارنیش فلورایدتراپی جهت کودکان مهدکودک های تحت پوشش مراکز سلامت
  • اجرای طرح وارنیش فلورایدتراپی در دانش آموزان مقطع ابتدایی  
 
آموزش بهداشت دهان و دندان به افراد جامعه تحت پوشش
  • برگزاری کلاس های آموزشی به گروه های هدف شامل جهت مربیان بهداشت مدارس ، دانش آموزان و اولیاء و مربیان مهدکودک ها
  • بازآموزی پرسنل ارائه دهنده خدمات شامل دندان پزشکان، کاردان های بهداشت دهان و دندان، مراقبان سلامت و سرپرستان  شاغل در  مراکز خدمات جامع سلامت
  • تهیه، تدوین و توزیع رسانه های آموزشی ( کتاب، پمفلت، پوستر و ..... ) به منظور ارتقاء آگاهی اقشار مختلف
  • 1403/03/27 - 10:59
  • - تعداد بازدید: 1705
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1251
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان

334774.mp3 توصیه های بهداشتی در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان
  1. خودداری از خرید دام زنده و گوشت هایی که خارج از نظارت سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند.
  2. خرید دام زنده از میادین عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی.
  3. کشتار هر نوع دام حتی دام های اهدایی توسط خیرین و نذورات در کشتارگاه انجام شود و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند.
  4. استفاده ذابحین و قصابان از لباس کار مجزا و وسایل حفاظت فردی شامل پیش بند غیرقابل نفوذ، دستکش، چکمه، ماسک و عینک و ضدعفونی کردن ابزار کار و دفع بهداشتی خونابه ها.
  5. عدم ذبح و مصرف دام با علائم بیماری و ناخوشی.
  6. نگهداری اکید گوشت دام ذبح شده حتما به مدت حداقل 24 ساعت در یخچال در دمای 4 درجه سانتی گراد، تا اگر به ویروس آلوده است، پاک شود.
  7. مصرف گوشت، دل و جگر خام و نیم پز دام تازه ذبح شده پس از 48 ساعت نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد.
  8. افرادی که گوشت خرد می کنند به خصوص زنان خانه دار حتما از دستکش استفاده نمایند.
  9. اجتناب از مصرف گوشت و جگر نیم پز.
  10. از دستکاری، کندن و له کردن کنه های موجود بر روی بدن دام اکیدا خودداری گردد.
  11. در صورت مشاهده کنه بر روی دام و یا داخل طویله و آغل، از دستکاری و له کردن دام خودداری و جهت سمپاشی، وجود آن را به شبکه دامپزشکی گزارش کنید و در همان زمان مکاتبه با معاونت بهداشتی جهت پیگیری های آتی انجام شود.
  12. در صورت وجود بیمار مبتلا به CCHF در مناطق تحت پوشش، علاوه بر هماهنگی با اداره دامپزشکی جهت سمپاشی جایگاه دام، پیگیری اطرافیان در تماس با بیمار صورت پذیرد.

در صورت سابقه  تماس با دام، ذبح دام یا قطعه قطعه کردن لاشه دام ،دچار تب ناگهانی، بدن درد و سردرد شده اید بلافاصله به پزشک مراجعه و حتما پزشک را از سابقه تماس خود مطلع نمایید

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 334774
:
کلیدواژه ها
مرکز بهداشت غرب تهران           واحد روابط عمومی
خبرنگار

مرکز بهداشت غرب تهران واحد روابط عمومی

Template settings