سایت پیشین مرکز

فرایند ها ی واحد سلامت دهان و دندان

 
 
 
 
پیامبر اکرم (ص) :
اگر مسواک زدن بر امتم سخت نبود، آن را با هر وضویی واجب می کردم
 
فرآیند واحد سلامت دهان و دندان
 
 
ارائه خدمات سلامت دهان و دندان
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان در کودکان زیر ۲ سال
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان در کودکان ۶-۳ سال
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان در کودکان ۱۴-۶ سال
  • ارائه خدمات سلامت دهان و دندان  در زنان باردار تا یک ‌سال پس از زایمان
 
ارایه خدمات درمانی دهان و دندان که در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش
  • ویزیت
  • فلورایدتراپی
  • فیشورسیلانت
  • جرم گیری و بروساژ
  •  ترمیم دندان با آمالگام، ترمیم دندان ها با کامپوزیت
  •  درمان پالپ زنده و پالپوتومی
  • برداشتن دندان های غیر قابل نگهداری و عفونی
  • درمان ریشه دندان
  • مشاوره و ارجاع بیماران به بخش تخصصی در صورت نیاز
  •  کلیه خدمات درمانی و تخصصی دهان و دندان با تعرفه های دولتی برای گروه های فوق ارائه می شود
 
اجرای طرح های کشوری سلامت دهان و دندان در منطقه تحت پوشش
  • ارتقاء سلامت دهان و دندان کودکان زیر ۲ سال با توزیع مسواک انگشتی جهت کلیه کودکان ۶ ،۱۲ و ۱۸ ماهه مراجعه کننده به مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه های سلامت
  • انجام معاینات دهان و دندان و تکمیل شناسنامه سلامت جهت دانش‌آموزان مناطق تابعه
  • انجام وارنیش فلورایدتراپی جهت کودکان مهدکودک های تحت پوشش مراکز سلامت
  • اجرای طرح وارنیش فلورایدتراپی در دانش آموزان مقطع ابتدایی  
 
آموزش بهداشت دهان و دندان به افراد جامعه تحت پوشش
  • برگزاری کلاس های آموزشی به گروه های هدف شامل جهت مربیان بهداشت مدارس ، دانش آموزان و اولیاء و مربیان مهدکودک ها
  • بازآموزی پرسنل ارائه دهنده خدمات شامل دندان پزشکان، کاردان های بهداشت دهان و دندان، مراقبان سلامت و سرپرستان  شاغل در  مراکز خدمات جامع سلامت
  • تهیه، تدوین و توزیع رسانه های آموزشی ( کتاب، پمفلت، پوستر و ..... ) به منظور ارتقاء آگاهی اقشار مختلف
  • 1403/10/04 - 13:40
  • - تعداد بازدید: 1408
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1188
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

دومین جلسه آموزشی تغذیه سالم در شرکت زامیاد

343608.mp3 دومین جلسه آموزشی تغذیه سالم در شرکت زامیاد
00:00
00:00
دانلود
00:00
00:00
دانلود
00:00
00:00
دانلود

دومین جلسه آموزشی تغذیه سالم در شرکت زامیادپیرو درخواست شرکت زامیاد و هماهنگی ها انجام شده به منظور اجرای مداخلات آموزشی تغذیه ای با گروه هدف پرسنل آن شرکت، دومین جلسه آموزشی تغذیه سالم با تمرکز بر آشنایی با روغن و چربی ها و نمک در تاریخ 1403.10.4در سالن اجتماعات شرکت زامیاد برگزار شد.در این جلسه در مورد انواع روغن و چربیها، دلایل توصیه به مصرف روغن های گیاهی، روغن های مخصوص پخت و پز و سرخ کردنی، نکات نگهداری روغنها توضیح داده شد. در ادامه جلسه و بخش دوم در مورد انواع نمک، مسیرهای استحصال نمک ، دلایل افزودن ید به نمک، اهمیت نقش ید در سلامت بدن به ویژه در گروه های پر خطر مادران باردار و کودکان، نکات مربوط به نگهداری و مصرف نمک آموزش داده شد.

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 343608
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings
Close menu