سایت پیشین مرکز

شناسنامه واحد بهداشت محیط

 
 
مقدمه:
بهداشت محیط عبارت است از کنترل عوامل فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی رادیولوژیکی و غیر آن، در محیط زندگی که بر سلامت جسمی، روانی، اجتماعی انسان تاثیر می گذارند. بنابراین مهندسین بهداشت محیط باید تمام جوانب عوامل محیطی و اثرات سو آن را شناسایی و کنترل نماید. متعاقب تنظیم برنامه عملیاتی سال ۱۴۰2 و اهداف تعیین شده فعالیت های بهداشت محیط برنامه ریزی و گزارش برخی اقدامات انجامی در راستای وصول به اهداف با رویکرد مدیریت بهداشت محیط در زمان شیوع ویروس کرونا در این گزارش تقدیم شده است .
 
شناسنامه واحد:
 مرکز بهداشت غرب تهران، ۴ منطقه جغرافیایی تهران ( ۹، ۱۸، ۲۱ و ۲۲ شهرداری ) را تحت پوشش دارد. در سال ۱۴۰2 ،  ۴6 کارشناس بهداشت محیط ( 11 مرد و ۳5 زن )در ستاد غرب و ۱۶واحد بهداشت محیط مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت،  مشغول به خدمت بوده اند.
تعداد عنوان ردیف
۲۲-۱۸-۲۱-۹ مناطق تحت پوشش مرکز بهداشت غرب ۱
۱۷۲.۲ وسعت منطقه ( کیلومتر مربع ) ۲
 ۱۰۳۱۶۹۲ تعداد جمعیت تحت پوشش شهری ۳
۲۲۸ تعداد جمعیت تحت پوشش روستایی ۴
۱۸ تعداد مراکز خدمات جامع سلامت شهری ۵
۰ تعداد مراکز خدمات جامع سلامت روستایی ۶
۳۵ تعداد پایگاه های تحت پوشش ۷
۱۶ تعداد مراکز خدمات جامع سلامت دارای واحد بهداشت محیط ۸
۱۱۸۸۸ تعداد واحدهای صنفی تحت پوشش ۹
۴6 تعداد پرسنل فعال  واحد بهداشت محیط ۱۰
۹-۱۸-۲۱-۲۲ دفاتر خدمات سلامت فعال تحت پوشش ۱۱
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

شناسنامه واحد بهداشت محیط

 
 
 
 
مقدمه :
بهداشت محیط عبارت است از کنترل عوامل فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی رادیولوژیکی و غیر آن، در محیط زندگی که بر سلامت جسمی، روانی، اجتماعی انسان تاثیر می گذارند. بنابراین مهندسین بهداشت محیط باید تمام جوانب عوامل محیطی و اثرات سو آن را شناسایی و کنترل نماید. متعاقب تنظیم برنامه عملیاتی سال ۱۴۰2 و اهداف تعیین شده فعالیت های بهداشت محیط برنامه ریزی و گزارش برخی اقدامات انجامی در راستای وصول به اهداف با رویکرد مدیریت بهداشت محیط در زمان شیوع ویروس کرونا در این گزارش تقدیم شده است .
شناسنامه واحد:
 مرکز بهداشت غرب تهران، ۴ منطقه جغرافیایی تهران ( ۹، ۱۸، ۲۱ و ۲۲ شهرداری ) را تحت پوشش دارد. در سال ۱۴۰2 ،  ۴6 کارشناس بهداشت محیط ( 11 مرد و ۳5 زن )در ستاد غرب و ۱۶واحد بهداشت محیط مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت،  مشغول به خدمت بوده اند.
 

 
 
 
 
  • 1403/03/27 - 10:59
  • - تعداد بازدید: 908
  • - تعداد بازدید کنندگان: 635
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

توصیه های بهداشتی در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان

334774.mp3 توصیه های بهداشتی در آستانه فرا رسیدن عید سعید قربان
  1. خودداری از خرید دام زنده و گوشت هایی که خارج از نظارت سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه می شوند.
  2. خرید دام زنده از میادین عرضه مجاز و تحت نظر سازمان دامپزشکی.
  3. کشتار هر نوع دام حتی دام های اهدایی توسط خیرین و نذورات در کشتارگاه انجام شود و به هیچ عنوان دام را در منازل و معابر عمومی ذبح نکنند.
  4. استفاده ذابحین و قصابان از لباس کار مجزا و وسایل حفاظت فردی شامل پیش بند غیرقابل نفوذ، دستکش، چکمه، ماسک و عینک و ضدعفونی کردن ابزار کار و دفع بهداشتی خونابه ها.
  5. عدم ذبح و مصرف دام با علائم بیماری و ناخوشی.
  6. نگهداری اکید گوشت دام ذبح شده حتما به مدت حداقل 24 ساعت در یخچال در دمای 4 درجه سانتی گراد، تا اگر به ویروس آلوده است، پاک شود.
  7. مصرف گوشت، دل و جگر خام و نیم پز دام تازه ذبح شده پس از 48 ساعت نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد.
  8. افرادی که گوشت خرد می کنند به خصوص زنان خانه دار حتما از دستکش استفاده نمایند.
  9. اجتناب از مصرف گوشت و جگر نیم پز.
  10. از دستکاری، کندن و له کردن کنه های موجود بر روی بدن دام اکیدا خودداری گردد.
  11. در صورت مشاهده کنه بر روی دام و یا داخل طویله و آغل، از دستکاری و له کردن دام خودداری و جهت سمپاشی، وجود آن را به شبکه دامپزشکی گزارش کنید و در همان زمان مکاتبه با معاونت بهداشتی جهت پیگیری های آتی انجام شود.
  12. در صورت وجود بیمار مبتلا به CCHF در مناطق تحت پوشش، علاوه بر هماهنگی با اداره دامپزشکی جهت سمپاشی جایگاه دام، پیگیری اطرافیان در تماس با بیمار صورت پذیرد.

در صورت سابقه  تماس با دام، ذبح دام یا قطعه قطعه کردن لاشه دام ،دچار تب ناگهانی، بدن درد و سردرد شده اید بلافاصله به پزشک مراجعه و حتما پزشک را از سابقه تماس خود مطلع نمایید

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 334774
:
کلیدواژه ها
مرکز بهداشت غرب تهران           واحد روابط عمومی
خبرنگار

مرکز بهداشت غرب تهران واحد روابط عمومی

Template settings