سایت پیشین مرکز

شناسنامه واحد بهداشت محیط

 
 
مقدمه:
بهداشت محیط عبارت است از کنترل عوامل فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی رادیولوژیکی و غیر آن، در محیط زندگی که بر سلامت جسمی، روانی، اجتماعی انسان تاثیر می گذارند. بنابراین مهندسین بهداشت محیط باید تمام جوانب عوامل محیطی و اثرات سو آن را شناسایی و کنترل نماید.
 
شناسنامه واحد:
 مرکز بهداشت غرب تهران، 3 منطقه جغرافیایی تهران ( ۹، ۱۸ و ۲۱  شهرداری ) را تحت پوشش دارد. در سال ۱۴۰2 ،  ۴6 کارشناس بهداشت محیط ( 11 مرد و ۳5 زن )در ستاد غرب و ۱۶واحد بهداشت محیط مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت،  مشغول به خدمت بوده اند.
تعداد عنوان ردیف
۲۲-۱۸-۲۱-۹ مناطق تحت پوشش مرکز بهداشت غرب ۱
۱۷۲.۲ وسعت منطقه ( کیلومتر مربع ) ۲
 ۱۰۳۱۶۹۲ تعداد جمعیت تحت پوشش شهری ۳
۲۲۸ تعداد جمعیت تحت پوشش روستایی ۴
۱۸ تعداد مراکز خدمات جامع سلامت شهری ۵
۰ تعداد مراکز خدمات جامع سلامت روستایی ۶
۳۵ تعداد پایگاه های تحت پوشش ۷
۱۶ تعداد مراکز خدمات جامع سلامت دارای واحد بهداشت محیط ۸
۱۱۸۸۸ تعداد واحدهای صنفی تحت پوشش ۹
۴6 تعداد پرسنل فعال  واحد بهداشت محیط ۱۰
۹-۱۸-۲۱-۲۲ دفاتر خدمات سلامت فعال تحت پوشش ۱۱
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

شناسنامه واحد بهداشت محیط

 
 
 
 
مقدمه :
بهداشت محیط عبارت است از کنترل عوامل فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی رادیولوژیکی و غیر آن، در محیط زندگی که بر سلامت جسمی، روانی، اجتماعی انسان تاثیر می گذارند. بنابراین مهندسین بهداشت محیط باید تمام جوانب عوامل محیطی و اثرات سو آن را شناسایی و کنترل نماید. متعاقب تنظیم برنامه عملیاتی سال ۱۴۰2 و اهداف تعیین شده فعالیت های بهداشت محیط برنامه ریزی و گزارش برخی اقدامات انجامی در راستای وصول به اهداف با رویکرد مدیریت بهداشت محیط در زمان شیوع ویروس کرونا در این گزارش تقدیم شده است .
شناسنامه واحد:
 مرکز بهداشت غرب تهران، ۴ منطقه جغرافیایی تهران ( ۹، ۱۸، ۲۱ و ۲۲ شهرداری ) را تحت پوشش دارد. در سال ۱۴۰2 ،  ۴6 کارشناس بهداشت محیط ( 11 مرد و ۳5 زن )در ستاد غرب و ۱۶واحد بهداشت محیط مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت،  مشغول به خدمت بوده اند.
 

 
 
 
 
  • 1403/10/04 - 13:40
  • - تعداد بازدید: 1123
  • - تعداد بازدید کنندگان: 918
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

دومین جلسه آموزشی تغذیه سالم در شرکت زامیاد

343608.mp3 دومین جلسه آموزشی تغذیه سالم در شرکت زامیاد
00:00
00:00
دانلود
00:00
00:00
دانلود
00:00
00:00
دانلود

دومین جلسه آموزشی تغذیه سالم در شرکت زامیادپیرو درخواست شرکت زامیاد و هماهنگی ها انجام شده به منظور اجرای مداخلات آموزشی تغذیه ای با گروه هدف پرسنل آن شرکت، دومین جلسه آموزشی تغذیه سالم با تمرکز بر آشنایی با روغن و چربی ها و نمک در تاریخ 1403.10.4در سالن اجتماعات شرکت زامیاد برگزار شد.در این جلسه در مورد انواع روغن و چربیها، دلایل توصیه به مصرف روغن های گیاهی، روغن های مخصوص پخت و پز و سرخ کردنی، نکات نگهداری روغنها توضیح داده شد. در ادامه جلسه و بخش دوم در مورد انواع نمک، مسیرهای استحصال نمک ، دلایل افزودن ید به نمک، اهمیت نقش ید در سلامت بدن به ویژه در گروه های پر خطر مادران باردار و کودکان، نکات مربوط به نگهداری و مصرف نمک آموزش داده شد.

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 343608
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings
Close menu