سایت پیشین مرکز

شناسنامه واحد بهداشت محیط

 
 
مقدمه:
بهداشت محیط عبارت است از کنترل عوامل فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی رادیولوژیکی و غیر آن، در محیط زندگی که بر سلامت جسمی، روانی، اجتماعی انسان تاثیر می گذارند. بنابراین مهندسین بهداشت محیط باید تمام جوانب عوامل محیطی و اثرات سو آن را شناسایی و کنترل نماید. متعاقب تنظیم برنامه عملیاتی سال ۱۴۰2 و اهداف تعیین شده فعالیت های بهداشت محیط برنامه ریزی و گزارش برخی اقدامات انجامی در راستای وصول به اهداف با رویکرد مدیریت بهداشت محیط در زمان شیوع ویروس کرونا در این گزارش تقدیم شده است .
 
شناسنامه واحد:
 مرکز بهداشت غرب تهران، ۴ منطقه جغرافیایی تهران ( ۹، ۱۸، ۲۱ و ۲۲ شهرداری ) را تحت پوشش دارد. در سال ۱۴۰2 ،  ۴6 کارشناس بهداشت محیط ( 11 مرد و ۳5 زن )در ستاد غرب و ۱۶واحد بهداشت محیط مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت،  مشغول به خدمت بوده اند.
تعداد عنوان ردیف
۲۲-۱۸-۲۱-۹ مناطق تحت پوشش مرکز بهداشت غرب ۱
۱۷۲.۲ وسعت منطقه ( کیلومتر مربع ) ۲
 ۱۰۳۱۶۹۲ تعداد جمعیت تحت پوشش شهری ۳
۲۲۸ تعداد جمعیت تحت پوشش روستایی ۴
۱۸ تعداد مراکز خدمات جامع سلامت شهری ۵
۰ تعداد مراکز خدمات جامع سلامت روستایی ۶
۳۵ تعداد پایگاه های تحت پوشش ۷
۱۶ تعداد مراکز خدمات جامع سلامت دارای واحد بهداشت محیط ۸
۱۱۸۸۸ تعداد واحدهای صنفی تحت پوشش ۹
۴6 تعداد پرسنل فعال  واحد بهداشت محیط ۱۰
۹-۱۸-۲۱-۲۲ دفاتر خدمات سلامت فعال تحت پوشش ۱۱
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

شناسنامه واحد بهداشت محیط

 
 
 
 
مقدمه :
بهداشت محیط عبارت است از کنترل عوامل فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی رادیولوژیکی و غیر آن، در محیط زندگی که بر سلامت جسمی، روانی، اجتماعی انسان تاثیر می گذارند. بنابراین مهندسین بهداشت محیط باید تمام جوانب عوامل محیطی و اثرات سو آن را شناسایی و کنترل نماید. متعاقب تنظیم برنامه عملیاتی سال ۱۴۰2 و اهداف تعیین شده فعالیت های بهداشت محیط برنامه ریزی و گزارش برخی اقدامات انجامی در راستای وصول به اهداف با رویکرد مدیریت بهداشت محیط در زمان شیوع ویروس کرونا در این گزارش تقدیم شده است .
شناسنامه واحد:
 مرکز بهداشت غرب تهران، ۴ منطقه جغرافیایی تهران ( ۹، ۱۸، ۲۱ و ۲۲ شهرداری ) را تحت پوشش دارد. در سال ۱۴۰2 ،  ۴6 کارشناس بهداشت محیط ( 11 مرد و ۳5 زن )در ستاد غرب و ۱۶واحد بهداشت محیط مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت،  مشغول به خدمت بوده اند.
 

 
 
 
 
  • 1401/03/29 - 12:29
  • - تعداد بازدید: 4098
  • - تعداد بازدید کنندگان: 3931
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

کمیته فصلی نظام مراقبت مرگ کودکان

پیشگیری و کاهش مرگ کودکان زیر ۵سال

2601.mp3 کمیته فصلی نظام مراقبت مرگ کودکان

پیشگیری و کاهش مرگ کودکان زیر۵  سال

برگزاری کمیته فصلی  نظام مراقبت مرگ کودکان زیر ۵ سال و ترویج تغذیه با شیرمادر


به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران: کمیته نظام مراقبت مرگ کودکان زیر ۵ سال وترویج تغذیه با شیرمادر ( فصل بهار) از ساعت9 لغایت10/30 یکشنبه  29 خردادماه به ریاست خانم دکتر علائی ، خانم دکتر موسوی متخصص اطفال و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و با حضور مسئولان واحدهای ستادی در اتاق مدیریت برگزار شد.

پس از گزارش موارد مرگ کودکان در سالهای 1400 و 1399 ،آمار دانشگاه و مداخلات انجام شده درراستای پیشگیری و کاهش مرگ کودکان، گزارش پیگیری موارد رتینوپاتی و پیگیری درخصوص تکمیل تجهیزات دستورالعمل اجرایی مانا اقدامات ذیل انجام شد.
در ادامه  ضمن ارئه نتیجه پیگیری مصوبات کمیته اسفند ماه ، بررسی سناریو مرگ هفت کودک ۵۹-۱ ماهه و  چهار  مورد مرگ نوزاد بررسی پرونده سلامت آنها  مطرح شد و با توجه به مسائل عنوان شده موارد به شرح ذیل به تصویب رسیدند.

 

 

  • تقویت و لزوم انجام  پیگیریهای به موقع  برنامه سلامت نوزادان و  کودکان با هدف استمرار مطلوب مراقبتها و اطلاع رسانی و گزارش سریع مرگهای احتمالی این گروه سنی
  • افزایش پوشش مراقبتهای نوزادی ضمن ارسال نامه به مراکز با این عنوان که کلیه نوزادانی که تست هیپوتیروئیدی انجام می دهند بایستی توسط پزشک و مراقبت سلامت مراقبت نوزادی مراقبت شوند .
  • ارتقاء کمیت و کیفیت مراقبتهای پیش بارداری ، بارداری وپس از زایمان ، مراقبتهای نوزادی و کودک
  • ثبت کلیه آموزشها ، مشاوره ، نتایج پیگیری های انجام شده و توزیع رسانه های آموزشی در سامانه سینا
  • ارسال سناریو مرگها  بدون نام جهت حساس سازی و افزایش دقت در ارائه مراقبتها و آموزشها به کلیه واحدهای تحت پوشش
  • توزیع  تراکتهای علائم خطر و معیارهای کفایت شیر مادر و و جهت نصب بر روی کارت مراقبت کودک بعد از ارائه آموزشها در این زمینه به والدین
  • پیگیری و دریافت خلاصه پرونده بیمارستانی موارد ذکر شده
  • مکاتبه با مراکز در خصوص توجه بیشتر  ثبت پرونده الکترونیک خانوار مانند ثبت دقیق کارت واکسیناسیون ، انجام دقیق مشاوره شیردهی و ارجاع موارد نیازمند مشاوره تکمیلی به اتاق مشاوره شیردهی تقی نیا  و ولی عصر  
  • ارسال اطلاعات مورد بیماریهای  ژنتیکی به واحد بیماریهای غیر واگیر جهت پیگیری  انجام مشاوره ژنتیک
  • ارسال پرونده موارد نیازمند دریافت مشاوره روان به واحد مربوطه
  • مادران با سوء مصرف موارد همزمان با مشاوره فرزند آوری و مراقبت پیش باردای به واحدهای بهداشت روان ارجاع شوند .
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 2601
:
کلیدواژه ها
مرکز بهداشت غرب تهران واحد روابط عمومی
خبرنگار

مرکز بهداشت غرب تهران واحد روابط عمومی

تصاویر

Template settings