سایت پیشین مرکز

معرفی واحد:

    واحد آزمایشگاه ، در مراکز خدمات جامع سلامت ، ارائه دهنده خدمات ازمایشگاهی بهداشتی است ، لذا خدمات تخصصی آزمایشگاهی که اغلب برای تشخیص های بالینی و در زمان بروز بیماری لازم است در این آزمایشگاه ها انجام نمی شود. واحد ازمایشگاه بعنوان یک بازوی اجرایی قوی در خدمت نیازهای سایر واحد های فنی بهداشتی است تا کمکی  در راستای بهبود و ارتقاء شاخص های بهداشتی جامعه باشد .

   واحد آزمایشگاه با هدف کلی بهبود پیامد های سلامت جمعیت تحت پوشش از طریق ارتقای سطح کیفی و کمی دسترسی عادلانه به خدمات آزمایشگاهی و از طریق ارتقای سطح همکاری سایر واحدهای فنی بهداشتی و همگام با شعار سازمانی خود مبنی بر سلامتی برای همه، فعالیت‌هایی را برای رضایت مشتریان، ارتقاء سلامتی و بهبود مستمر کیفیت خدمات انجام می دهد.

فعالیت‌های واحد:

  • نظارت برعمل کرد و کنترل کیفی آزمایشگاه‌های تابعه
  • تامین نیازهای تجهیزاتی و مواد و کیت‌های مصرفی در آزمایشگاه‌ها.
  • جمع‌اوری و تجزیه وتحلیل آمار فعالیت‌های آزمایش گاهها.
  • هماهنگی برای شرکت همکاران آزمایشگاه‌ها در دوره‌های باز‌آموزی به منظور ارتقا سطح آگاهی 
  • جمع آوری و تجزیه و تحلیل آمار فعالیت‌های  آزمایشگاه ها
  • تعیین محل خدمت پرسنل طرحی، رسمی و هماهنگی برای جابجایی پرسنل
  • پاسخگویی به شکایات مراجعین به آزمایشگاهها
  • تدوین برنامه عملیاتی سالانه متناسب با نیاز ها

 

معرفی همکاران :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره مستقیم

شماره تماس (داخلی)

1

آقای محسن شاطری مقدم

کارشناس مسئول آزمایشگاه

66022943

124

2

خانم فاطمه بیگ زاده

کارشناس  ستاد آزمایشگاه

66023043

170

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1403/06/26 - 12:05
  • - تعداد بازدید: 1842
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1514
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

کنترل پشه آئدس و پیشگیری از بیماری تب دنگی با شدت در غرب تهران ادامه دارد .

338054.mp3 کنترل پشه آئدس و پیشگیری از بیماری تب دنگی با شدت در غرب تهران ادامه دارد .
00:00
00:00
دانلود
00:00
00:00
دانلود
00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت ،روز دوشنبه 26/06/1403 کارشناس حشره شناسی این مرکزدر راستایطرح مراقبت حشره شناسی و پیشگیری ورود پشه آئدس و انتقال بیماری های منتقله از آن در فرودگاه مهرآباد حضور یافته و اقدام یه تله گذاری مجدد کردند . 

  بر اساس گزارشات نظام مراقبت سندرمیک جاری در کشور از ابتدای سال 1403 تا تاریخ 21 شهریور ماه بالغ بر 189 مورد مثبت تب دنگی تشخیص داده شده است. 44 بیمار بدون سابقه سفر به خارج از کشور هستند که 11 مورد در شهرستان بندرلنگه استان هرمزگان و 33 مورد در شهرستان چابهار استان سیستان و بلوچستان تشخیص داده شده اند و انتقال محلی محسوب می‌شوند.   در حال حاضر پشه آئدس اجیپتی در استان های هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر و پشه آئدس آلبوپیکتوس در استانهای گیلان، مازندران، اردبیل و آذربایجان شرقی صید شده است.

   با توجه به روند افزایشی موارد وارده تب دنگی به کشور و گسترش در بخش های مختلف همچنین پراکنش و گستردگی پشه آئدس ناقل این بیماری و سایر بیماری های آربوویروسی از جمله بیماری زیکا، چیکونگونیا در استان‌های جنوبی و شمالی کشور، بررسی چک حشره‌شناسی آئدس در مبادی ورودی و خروجی، محل‌های مناسب برای رشد پشه آئدس در محدوده تحت پوشش مرکز بهداشت غرب از جمله فرودگاه مهرآباد به دلیل ورود و خروج مسافرین، جابه‌جایی بار و وسایل و تجهیزات، انبار باربری و... به صورت ماهیانه با استفاده اویتراپ‌گذاری صورت می گیرد.

 فرودگاه مهرآباد به دلیل انتقال مسافران از استان های شمال و جنوب کشور که ممکن است پشه آئدس از طریق وسایل همراه با ورود و خروج مسافران از شمال و جنوب کشور به پایتخت و یا از طریق جابه جایی بار به شهر تهران انتقال داده شود حائز اهمیت است. به همین منظور تا به اکنون در مرداد و شهریور ماه سال 1403 به صورت روتین تله گذاری انجام گردیده است و  3-4 روز پس از تله گذاری کارشناس حشره شناس و مبارزه با بیماری های واگیر مرکز بهداشت غرب، خانم رساء با همکاری کارکنان فرودگاه مهرآباد جهت بررسی محیط های تله گذاری شده جهت حضور یا عدم حضور این پشه در منطقه بررسی می گردد

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 338054
:
کلیدواژه ها
مرکز بهداشت غرب تهران واحد روابط عمومی
خبرنگار

مرکز بهداشت غرب تهران واحد روابط عمومی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings
Close menu