لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • معرفی واحد :

  بهداشت حرفه ای : مهندسی بهداشت حرفه ای عبارتست از علم و فن پیشگیری از بیماری های ناشی از کار و ارتقای سطح سلامتی افراد شاغل از طریق شناسایی ارزیابی اندازه گیری و     کنترل عوامل زیان آور محیط کار.
 بهداشت حرفه ای از  جمله با ارزشترین دارائیهای افراد جوامع و کشورهاست که بعنوان یک استراتژی با اهمیت نه تنها سلامتی شاغلین را در نظر می گیرد بلکه تاثیر مثبت و قابل   ملاحظه ای در بهره وری و کیفیت محصولات – انگیزش کار – رضایت شغلی وکیفیت کل زندگی افراد جامعه دارد.

  •  رسالت واحد بهداشت حرفه‌ای

  حفظ ، نگهداری و ارتقاء سطح سلامت شاغلین، بهسازی محیط های کار و کاهش مخاطرات شغلی می باشد . 

  مهندسین بهداشت حرفه ای این مرکز می کوشند تا با نگهداری و بهبود حداکثر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی کارکنان مشاغل مختلف تحت پوشش را از طریق پیشگیری از خطرات     تهدید کننده سلامت، مطالعه شرایط نامناسب محیط کار و اثرات سوء آن بر تندرستی، در جهت سالم سازی و بهسازی محیط کار گام موثری برای رشد و پیشرفت کشور بردارند.

 واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت غرب تهران دارای یک واحد ستادی و ده واحد بهداشت حرفه ای در مراکز سلامت جامع شهری ( یافت اباد، تهرانسر، تقی نیا و شهرک 

 آزادی ، شهرک ولی عصر، فردوس، شاداباد و صادقیه و سینا و والفجر)  است که مرکز شهرک ازادی علاوه بر خدمات بازرسی ،خدمات  طب کار نیز ارائه می نماید ..

  • اهم فعالیت های واحد بهداشت حرفه ای:
  • 1-بازرسی و پایش کار گا ههای تحت پوشش  بر اساس برنامه بازرسی هدفمند و انطباق شرایط کارگاهها و صنایع با مقررات بهداشتی صدور اعلام نقص و اخطاریه بهداشتی؛
  • 2-پیگیری طرح های مرتبط با برنامه های بهداشت حر فه ای از قبیل صدا، روشنایی، سیلیس، سرب، ارگونومی، مدیریت مواد شیمیایی و سلامت عوامل اجرایی پسماند و.....؛
  • 3- اجرای برنامه های آموزشی ( شاغلین- مدیران- کارآموزان و ....) با همکاری سایر واحدهای مرکز؛
  • 4-رسیدگی به درخواست صلاحیت های بهداشتی از طرف کارخانجات؛
  • 5- رسیدگی به شکوائیه‌های واصله در زمینه مسائل بهداشت حرفه‌ای؛
  • 6- پایش شرکت های ارایه دهنده خدمات سلامت کار در بخش خصوصی؛
  • 7-پایش مراکز خدمات جامع سلامت شهری؛
  • 8-نظارت بر تشکیل و عملکرد کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار و خانه های بهداشت کارگری و مراکز بهداشت کار؛
  • 9-پیگیری جهت انجام معاینات سلامت شغلی کارگران و پایش و نظارت بر مراکز ارائه دهنده خدمات طب کار؛
  • 10- معرفی کارگاههای متخلف از مقررات بهداشتی به کراجع ذیصلاح قضایی .

 

  • معرفی همکاران :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس

1

مهندس اسماعیل باقری

کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای

66023039

2

مهندس مهدی فرامرزی متقاعد

کارشناس بهداشت حرفه ی

66016751

3

مهندس فاطمه سیف

کارشناس بهداشت حرفه ی

66016751

4

مهندس فاطمه رئوفیان

کارشناس بهداشت حرفه ی

66023039

5

خانم  زهرا میرزایی

متصدی امور دفتری

66012751-66023039

فاکس : 66019579 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1404/09/23 - 10:14
  • - تعداد بازدید: 166
  • - تعداد بازدید کنندگان: 161
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

«نان سالم، زندگی سالم»؛ برگزاری جلسهٔ آموزشی تخصصی تغذیه در کارخانه شکلی

روز یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴، جلسه آموزشی تخصصی تغذیه با حضور کارشناس تغذیه مرکز بهداشت در سالن اجتماعات کارخانه شکلی برگزار شد. در این نشست، بر مصرف نان کامل و نمک یددار تصفیه‌شده، نقش آن‌ها در پیشگیری از بیماری‌ها و ارتقای سلامت کارکنان، و پاسخ به پرسش‌های تغذیه‌ای تأکید شد.

364207.mp3 «نان سالم، زندگی سالم»؛ برگزاری جلسهٔ آموزشی تخصصی تغذیه در کارخانه شکلی
روز  یکشنبه ۲۳ آذر ۱۴۰۴ ، در راستای ترویج سلامت کارکنان و حمایت از سبک زندگی پیشگیرانه جلسهٔ آموزشی با عنوان «نان سالم، نان کامل» و «اهمیت مصرف نمک یددار تصفیه‌شده» در سالن اجتماعات کارخانه شکلی برگزار شد.این برنامه با مشارکت کارشناس تغذیه مرکز بهداشت، با حضور ده‌ها کارمند و کارگر کارخانه، در فضایی تعاملی و پرسش‌محور برگزار گردید.در بخش نخست، به مزایای نان‌های سالم از جمله نان سبوس‌دار، نان کامل و انواع حجیم پرداخته شد. 
کارشناس تأکید کرد که این نان‌ها به‌دلیل غنی بودن از فیبر، ویتامین‌های گروه B و مواد معدنی، نقش بسزایی در پیشگیری از بیماری‌های قلبی، دیابت نوع ۲ و اختلالات گوارشی دارند و جایگزینی هوشمندانه‌ای برای نان سفید هستند.
 
در ادامه، بخش ویژه‌ای به نمک و سلامت اختصاص یافت، در این بخش، انواع نمک (از جمله نمک‌های فله، رنگی، فاقد ید و غیراستاندارد) مورد بررسی قرار گرفت و خطرات مصرف نمک‌های غیراستاندارد مانند آلودگی‌های شیمیایی، کمبود ید و افزایش خطر فشار خون به‌وضوح تبیین شد.همچنین، نقش حیاتی ید در عملکرد تیروئید، رشد مغز جنین و سلامت شناختی کودکان برجسته شد. کارشناس یادآوری کرد که مصرف نمک یددار تصفیه‌شده ساده‌ترین و مؤثرترین راه پیشگیری از کمبود ید در جامعه است و در مورد افزایش نیاز به ید در دوران بارداری، توصیه به مصرف مکمل ید تحت نظر پزشک ارائه شد.در پایان جلسه، پرسش‌های متعدد کارکنان دربارهٔ برچسب‌های تغذیه‌ای، تشخیص نان سالم در فروشگاه‌ها، جایگزین‌های سالم برای نمک و نحوهٔ ذخیره‌سازی صحیح آن، با دقت و به‌صورت علمی پاسخ داده شد.
 
این برنامه گامی مؤثر در جهت تقویت «سلامت در محیط کار» و تبدیل کارخانه به فضایی آموزنده و حمایت‌گر از سلامت جامعهٔ کارگری همگام با سیاست‌های ملی ترویج سلامت و پیشگیری از بیماری‌ها در سطح جمعی بشمار می رود
 
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 364207
:
کلیدواژه ها
اکرم  عزتی
خبرنگار

اکرم عزتی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings