لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • معرفی واحد :

  بهداشت حرفه ای : مهندسی بهداشت حرفه ای عبارتست از علم و فن پیشگیری از بیماری های ناشی از کار و ارتقای سطح سلامتی افراد شاغل از طریق شناسایی ارزیابی اندازه گیری و     کنترل عوامل زیان آور محیط کار.
 بهداشت حرفه ای از  جمله با ارزشترین دارائیهای افراد جوامع و کشورهاست که بعنوان یک استراتژی با اهمیت نه تنها سلامتی شاغلین را در نظر می گیرد بلکه تاثیر مثبت و قابل   ملاحظه ای در بهره وری و کیفیت محصولات – انگیزش کار – رضایت شغلی وکیفیت کل زندگی افراد جامعه دارد.

  •  رسالت واحد بهداشت حرفه‌ای

  حفظ ، نگهداری و ارتقاء سطح سلامت شاغلین، بهسازی محیط های کار و کاهش مخاطرات شغلی می باشد . 

  مهندسین بهداشت حرفه ای این مرکز می کوشند تا با نگهداری و بهبود حداکثر سلامت جسمی، روانی و اجتماعی کارکنان مشاغل مختلف تحت پوشش را از طریق پیشگیری از خطرات     تهدید کننده سلامت، مطالعه شرایط نامناسب محیط کار و اثرات سوء آن بر تندرستی، در جهت سالم سازی و بهسازی محیط کار گام موثری برای رشد و پیشرفت کشور بردارند.

 واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت غرب تهران دارای یک واحد ستادی و ده واحد بهداشت حرفه ای در مراکز سلامت جامع شهری ( یافت اباد، تهرانسر، تقی نیا و شهرک 

 آزادی ، شهرک ولی عصر، فردوس، شاداباد و صادقیه و سینا و والفجر)  است که مرکز شهرک ازادی علاوه بر خدمات بازرسی ،خدمات  طب کار نیز ارائه می نماید ..

  • اهم فعالیت های واحد بهداشت حرفه ای:
  • 1-بازرسی و پایش کار گا ههای تحت پوشش  بر اساس برنامه بازرسی هدفمند و انطباق شرایط کارگاهها و صنایع با مقررات بهداشتی صدور اعلام نقص و اخطاریه بهداشتی؛
  • 2-پیگیری طرح های مرتبط با برنامه های بهداشت حر فه ای از قبیل صدا، روشنایی، سیلیس، سرب، ارگونومی، مدیریت مواد شیمیایی و سلامت عوامل اجرایی پسماند و.....؛
  • 3- اجرای برنامه های آموزشی ( شاغلین- مدیران- کارآموزان و ....) با همکاری سایر واحدهای مرکز؛
  • 4-رسیدگی به درخواست صلاحیت های بهداشتی از طرف کارخانجات؛
  • 5- رسیدگی به شکوائیه‌های واصله در زمینه مسائل بهداشت حرفه‌ای؛
  • 6- پایش شرکت های ارایه دهنده خدمات سلامت کار در بخش خصوصی؛
  • 7-پایش مراکز خدمات جامع سلامت شهری؛
  • 8-نظارت بر تشکیل و عملکرد کمیته های حفاظت فنی و بهداشت کار و خانه های بهداشت کارگری و مراکز بهداشت کار؛
  • 9-پیگیری جهت انجام معاینات سلامت شغلی کارگران و پایش و نظارت بر مراکز ارائه دهنده خدمات طب کار؛
  • 10- معرفی کارگاههای متخلف از مقررات بهداشتی به کراجع ذیصلاح قضایی .

 

  • معرفی همکاران :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس

1

مهندس اسماعیل باقری

کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای

66023039

2

مهندس مهدی فرامرزی متقاعد

کارشناس بهداشت حرفه ی

66016751

3

مهندس فاطمه سیف

کارشناس بهداشت حرفه ی

66016751

4

مهندس فاطمه رئوفیان

کارشناس بهداشت حرفه ی

66023039

5

خانم  زهرا میرزایی

متصدی امور دفتری

66012751-66023039

فاکس : 66019579 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1404/07/27 - 08:00
  • - تعداد بازدید: 1443
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1438
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت تغذیه در مدرسه شهید مدنی توسط مرکز خدمات جامع سلامت تقی نیا مرکز بهداشت غرب

360004.mp3 اجرای برنامه‌های ارتقای سلامت تغذیه در مدرسه شهید مدنی توسط مرکز خدمات جامع سلامت تقی نیا مرکز بهداشت غرب
برنامه‌های ارتقای سلامت تغذیه در مدرسه شهید مدنی توسط مرکز خدمات جامع سلامت تقی نیا انجام شد.به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب:به مناسبت هفته ملی سلامت استخوان، در تاریخ ۱۴۰۴/۰۷/۲۷، مجموعه‌ای از برنامه‌های آموزشی و پایش تغذیه‌ای با محوریت سلامت استخوان و تغذیه سالم توسط کارشناس تغذیه محترم مرکز خدمات جامع سلامت تقی نیا، در مدرسه شهید مدنی برگزار شد.
 آموزش به معلمان:در این برنامه، ۷ نفر از معلمان مدرسه در کارگاهی با موضوع «تغذیه در پیشگیری از پوکی استخوان» شرکت کردند. 
در این جلسه، اهمیت مصرف منابع غذایی حاوی کلسیم، ویتامین D، پروتئین و نقش فعالیت بدنی در حفظ سلامت استخوان‌ها مورد بررسی قرار گرفت.
 همچنین راهکارهایی برای انتقال مفاهیم تغذیه‌ای به دانش‌آموزان با زبان ساده و ابزارهای تصویری ارائه شد.
 آموزش دانش‌آموزان:در بخش دانش‌آموزی، ۴۰ نفر از دانش‌آموزان در برنامه‌ای با موضوع «هرم غذایی و روز جهانی غذا» شرکت کردند. 
این آموزش با هدف ارتقای آگاهی تغذیه‌ای و شناخت گروه‌های غذایی اصلی برگزار شد.
 دانش‌آموزان با مفاهیم تغذیه متعادل، نقش مواد مغذی در رشد و پیشگیری از بیماری‌ها آشنا شدند.
 پایش تغذیه‌ای:در این برنامه، پایش قد و وزن دانش‌آموزان انجام شد و پرسشنامه شیر مدرسه تکمیل گردید تا الگوهای مصرف شیر و وضعیت رشد جسمی دانش‌آموزان بررسی شود.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 360004
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings