سایت پیشین مرکز

معرفی واحد:


با هدف تامین ، ارتقا و حفظ سلامتی جسمی، روانی واجتماعی شاغلین در بخش صنعت ، معدن ، کشاورزی و خدمات  و پیشگیری از بیماریها و حوادث ناشی از کار واحد بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت غرب تهران با یک واحد ستادی و نه واحد محیطی در مراکز خدمات جامع سلامت شادآباد، یافت اباد، تهرانسر، شهرک آزادی، تقی نیا، ولیعصر(عج)، فردوس، صادقیه و سینا ارائه خدمت می نماید که کلیه کارگاهها و صنایع مشمول را مورد نظارت و بازدید قرار می دهند. این مرکز به لحاظ وسعت چهار منطقه ۹-۱۸-۲۱ شهر تهران را تحت پوشش دارد و با توجه به قرار گرفتن در قطب صنایع خودروسازی، قطعه سازی، غذایی و دارویی کاملا متمایز بوده و جمعیت کثیری از شاغلین را تحت پوشش قرار می دهد و از این حیث مستلزم نظارت های گسترده، فنی و دقیق است.

 

معرفی همکاران :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس (داخلی)

1

مهندس اسماعیل باقری

کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای

66023039

2

مهندس مهدی فرامرزی متقاعد

کارشناس بهداشت حرفه ی

66016751

4

مهندس پیمان یاری

کارشناس بهداشت حرفه ی

66016751

5

مهندس فاطمه سیف

کارشناس بهداشت حرفه ی

66016751

6

مهندس فاطمه رئوفیان

کارشناس بهداشت حرفه ی

66016751

7

خانم  زهرا میرزایی

متصدی امور دفتری

66023039-66019579 فکس

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1402/07/24 - 08:41
  • - تعداد بازدید: 1512
  • - تعداد بازدید کنندگان: 929
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
روز جهانی غذا، 24 مهر 1402

پیام ریاست محترم مرکز بهداشت به مناسبت روز جهانی غذا

21383.mp3 پیام ریاست محترم مرکز بهداشت به مناسبت روز جهانی غذا
     "آب زندگی است، آب غذاست،هیچ کس را محروم نکنید."
آب محدود اما یک منبع طبیعی بی‌نهایت ارزشمند است. بدون آن غذا و زندگی وجود نخواهد داشت.

آب برای حیات روی زمین ضروری است. بیش از 50 درصد از بدن ما را تشکیل می دهد و حدود 71 درصد از سطح زمین را پوشش می دهد. تنها 2.5 درصد آب شیرین، مناسب برای شرب، کشاورزی و بیشتر مصارف صنعتی است. آب یک نیروی محرکه برای مردم، اقتصاد و طبیعت و اساس غذای ما است. فراموش نکنیم که مانند همه منابع طبیعی، منابع آب شیرین بی نهایت نیست.

رشد سریع جمعیت، شهرنشینی، توسعه اقتصادی و تغییرات آب و هوایی منابع آبی سیاره را تحت فشار فزاینده ای قرار می دهد. در عین حال، منابع آب شیرین در دسترس، به ازای هر نفر کاهش یافته است و دسترسی و کیفیت آب به دلیل چندین دهه استفاده و مدیریت نامناسب، استخراج بیش از حد از آب های زیرزمینی، آلودگی و تغییرات آب و هوایی به سرعت در حال بدتر شدن است. این خطر در کمین ماست که به نقطه ای بی بازگشت برسیم.

امروزه 2.4 میلیارد نفر در کشورهایی زندگی می کنند که دچار تنش آبی هستند. بسیاری از آنها کشاورزان خرده پا هستند که در حال حاضر برای برآوردن نیازهای روزانه خود، به ویژه زنان، مردمان بومی، مهاجران و پناهندگان تلاش می کنند. رقابت برای این منبع گرانبها در حال افزایش است زیرا کمبود آب به یک علت فزاینده درگیری تبدیل می شود.

جمعیت کثیری از مردم جهان به سیستم های غذایی آبزیان برای امرار معاش وابسته هستند، که از اثرات آلودگی، تخریب اکوسیستم، شیوه های ناپایدار و تغییرات آب و هوایی رنج می برند.

آب برای بهره وری کشاورزی ضروری بوده و هنوز هم هست و به طور قابل توجهی به امنیت غذایی کمک می کند. ایمن سازی آب و در دسترس قرار دادن همه، بدون پشت سر گذاشتن هیچ کس، موضوعی است که امروز ما را نگران می کند.

دکترماهرخ علایی جنت مکان
رئیس مرکز بهداشت غرب تهران
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 21383
:
کلیدواژه ها
مرکز بهداشت غرب تهران           واحد روابط عمومی
خبرنگار

مرکز بهداشت غرب تهران واحد روابط عمومی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings