لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران

 معرفی واحد سلامت دهان و دندان :

سلامت دهان و دندان از شاخه های مهم بهداشت عمومی است که در سلامت کلی افراد تاثیر بسزایی دارد.

واحد بهداشت دهان و دندان با هدف تأمین، حفظ و ارتقای سطح سلامت دهان و دندان جامعه تحت پوشش بااولویت آموزش و ارائه خدمات دندان‌پزشکی پیشگیری اولیه و ثانویه ایجاد  شده است.

  گروههای گیرنده خدمات عبارتند از:

  • گروه‌های هدف :
  • زیر 6 سال (3تا 6 سال)؛
  •  6 -14  سال ؛
  • مادران باردار و شیرده تا یکسال بعد از زایمان؛
  • سایر مراجعین.

   خدمات دهان و دندان  که در مراکز جامع سلامت تحت پوشش ارائه می شود شامل :

  • ویزیت، 
  • فلورایدتراپی، 
  • فیشورسیلانت، 
  • جرم گیری و بروساژ، 
  • ترمیم دندان با آمالگام، 
  • ترمیم دندان ها، 
  • پالپوتومی، 
  • درمان پالپ زنده، 
  • برداشتن دندان های غیر قابل نگهداری و عفونی،
  • مشاوره و ارجاع بیماران به بخش تخصصی در صورت نیاز.

                  **نکته قابل توجه خدمات نامبرده شده با تعرفه های دولتی برای گروه های فوق ارائه می شود.**

 

معرفی کارکنان :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس

1

سمیه براتی

کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان

66064617

2

لیلی میرزائی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

3

صغری همتی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1404/08/19 - 08:05
  • - تعداد بازدید: 1118
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1113
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

ارائه خدمات آموزشی دیابت،توسط کارشناس تغذیه،در فرهنگسرای کار و تعاون مرکز خدمات جامع سلامت والفجر

361702.mp3 ارائه خدمات آموزشی دیابت،توسط کارشناس تغذیه،در فرهنگسرای کار و تعاون مرکز خدمات جامع سلامت والفجر
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب،روز دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴، به مناسبت هفته ملی دیابت، برنامه آموزشی با محوریت تغذیه سالم و پیشگیری از دیابت در فرهنگسرای کار و تعاون برگزار شد.هم‌زمان با هفته ملی دیابت، کارگاه آموزشی با موضوع «نقش تغذیه در پیشگیری و کنترل دیابت» در فرهنگسرای کار و تعاون برگزار شد.
 این برنامه توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت والفجر اجرا گردید. 
در این آموزش، شرکت‌کنندگان با مفاهیم پایه‌ای دیابت، اهمیت تغذیه متعادل، نقش فیبر، کاهش مصرف قندهای ساده و نحوه حفظ و کنترل قندخون آشنا شدند. 
همچنین توصیه‌هایی کاربردی برای اصلاح الگوی غذایی و سبک زندگی سالم ارائه شد. 
برگزاری این برنامه با هدف ارتقاء سواد تغذیه‌ای جامعه و پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیر صورت گرفت.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 361702
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings