لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران

 معرفی واحد سلامت دهان و دندان :

سلامت دهان و دندان از شاخه های مهم بهداشت عمومی است که در سلامت کلی افراد تاثیر بسزایی دارد.

واحد بهداشت دهان و دندان با هدف تأمین، حفظ و ارتقای سطح سلامت دهان و دندان جامعه تحت پوشش بااولویت آموزش و ارائه خدمات دندان‌پزشکی پیشگیری اولیه و ثانویه ایجاد  شده است.

  گروههای گیرنده خدمات عبارتند از:

  • گروه‌های هدف :
  • زیر 6 سال (3تا 6 سال)؛
  •  6 -14  سال ؛
  • مادران باردار و شیرده تا یکسال بعد از زایمان؛
  • سایر مراجعین.

   خدمات دهان و دندان  که در مراکز جامع سلامت تحت پوشش ارائه می شود شامل :

  • ویزیت، 
  • فلورایدتراپی، 
  • فیشورسیلانت، 
  • جرم گیری و بروساژ، 
  • ترمیم دندان با آمالگام، 
  • ترمیم دندان ها، 
  • پالپوتومی، 
  • درمان پالپ زنده، 
  • برداشتن دندان های غیر قابل نگهداری و عفونی،
  • مشاوره و ارجاع بیماران به بخش تخصصی در صورت نیاز.

                  **نکته قابل توجه خدمات نامبرده شده با تعرفه های دولتی برای گروه های فوق ارائه می شود.**

 

معرفی کارکنان :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس

1

سمیه براتی

کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان

66064617

2

لیلی میرزائی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

3

صغری همتی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1404/08/07 - 08:12
  • - تعداد بازدید: 1213
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1210
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری برنامه آموزشی ایران اکو با حضور دانش‌آموزان مدرسه ابتدایی معصومیه توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع تقی نیا

برنامه آموزشی ایران اکو با حضور دانش‌آموزان مدرسه ابتدایی معصومیه توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع تقی نیا برگزار شد.

360920.mp3 برگزاری برنامه آموزشی ایران اکو با حضور دانش‌آموزان مدرسه ابتدایی معصومیه توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع تقی نیا
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب، در آبان ماه سال جاری، برنامه آموزشی ایران اکو نوجوانان با هدف ارتقای آگاهی‌های تغذیه‌ای دانش‌آموزان درخصوص راهکارهای پیشگیری از اضافه وزن و‌چاقی نوجوانان اجرا شد.
در این برنامه شرکت‌کنندگان ضمن آشنایی با مفاهیم تغذیه سالم،در خصوص هرم غذایی مخصوص دبستانی ها آموزش دیدند. 
همچنین بازدید از پایگاه تغذیه سالم مدرسه توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت تقی‌نیا انجام شد و لیست مواد غذایی مجاز و غیر مجاز به متصدی بوفه ارائه شد.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 360920
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings