لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران

 معرفی واحد سلامت دهان و دندان :

سلامت دهان و دندان از شاخه های مهم بهداشت عمومی است که در سلامت کلی افراد تاثیر بسزایی دارد.

واحد بهداشت دهان و دندان با هدف تأمین، حفظ و ارتقای سطح سلامت دهان و دندان جامعه تحت پوشش بااولویت آموزش و ارائه خدمات دندان‌پزشکی پیشگیری اولیه و ثانویه ایجاد  شده است.

  گروههای گیرنده خدمات عبارتند از:

  • گروه‌های هدف :
  • زیر 6 سال (3تا 6 سال)؛
  •  6 -14  سال ؛
  • مادران باردار و شیرده تا یکسال بعد از زایمان؛
  • سایر مراجعین.

   خدمات دهان و دندان  که در مراکز جامع سلامت تحت پوشش ارائه می شود شامل :

  • ویزیت، 
  • فلورایدتراپی، 
  • فیشورسیلانت، 
  • جرم گیری و بروساژ، 
  • ترمیم دندان با آمالگام، 
  • ترمیم دندان ها، 
  • پالپوتومی، 
  • درمان پالپ زنده، 
  • برداشتن دندان های غیر قابل نگهداری و عفونی،
  • مشاوره و ارجاع بیماران به بخش تخصصی در صورت نیاز.

                  **نکته قابل توجه خدمات نامبرده شده با تعرفه های دولتی برای گروه های فوق ارائه می شود.**

 

معرفی کارکنان :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس

1

سمیه براتی

کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان

66064617

2

لیلی میرزائی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

3

صغری همتی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1404/09/09 - 13:18
  • - تعداد بازدید: 283
  • - تعداد بازدید کنندگان: 280
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از اختلالات ناشی از ید در مرکز بهداشت غرب

363148.mp3 برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از اختلالات ناشی از ید در مرکز بهداشت غرب
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب ،روز یکشنبه ۹ آذر 1404 ، جلسه آموزشی با موضوع پیشگیری از اختلالات ناشی از ید در راستای اجرای برنامه IDD، توسط سرکار خانم لویزه، مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت غرب، برای همکاران بهداشت محیط و بهداشت حرفه ای در سالن نور برگزار شد. در این نشست آموزشی، ضمن تشریح اهمیت مصرف کافی ید در پیشگیری از اختلالات تیروئیدی و پیامدهای ناشی از کمبود آن،بررسی نتایج پژوهش دانشگاهی وضعیت مصرف نمک و ید ادرار مادران باردار و همچنین راهکارهای اجرایی و نظارتی مرتبط با برنامه IDD مورد بررسی قرار گرفت. 
خانم لویزه با ارائه توضیحات تخصصی، بر نقش مهم و حساس همکاران در پایش و کنترل کیفیت نمک یددار تأکید کرد و ضرورت همکاری میان واحدهای مختلف بهداشت برای ارتقای سطح سلامت جامعه را یادآور شد. این کارگاه همچنین فرصتی برای تبادل نظر و طرح پرسش‌های تخصصی بود تا مهندسان بهداشت محیط بتوانند در مسیر پیشگیری از اختلالات ناشی از ید نقش مؤثرتری ایفا کنند.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 363148
:
کلیدواژه ها
اکرم  عزتی
خبرنگار

اکرم عزتی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings