لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران

 معرفی واحد سلامت دهان و دندان :

سلامت دهان و دندان از شاخه های مهم بهداشت عمومی است که در سلامت کلی افراد تاثیر بسزایی دارد.

واحد بهداشت دهان و دندان با هدف تأمین، حفظ و ارتقای سطح سلامت دهان و دندان جامعه تحت پوشش بااولویت آموزش و ارائه خدمات دندان‌پزشکی پیشگیری اولیه و ثانویه ایجاد  شده است.

  گروههای گیرنده خدمات عبارتند از:

  • گروه‌های هدف :
  • زیر 6 سال (3تا 6 سال)؛
  •  6 -14  سال ؛
  • مادران باردار و شیرده تا یکسال بعد از زایمان؛
  • سایر مراجعین.

   خدمات دهان و دندان  که در مراکز جامع سلامت تحت پوشش ارائه می شود شامل :

  • ویزیت، 
  • فلورایدتراپی، 
  • فیشورسیلانت، 
  • جرم گیری و بروساژ، 
  • ترمیم دندان با آمالگام، 
  • ترمیم دندان ها، 
  • پالپوتومی، 
  • درمان پالپ زنده، 
  • برداشتن دندان های غیر قابل نگهداری و عفونی،
  • مشاوره و ارجاع بیماران به بخش تخصصی در صورت نیاز.

                  **نکته قابل توجه خدمات نامبرده شده با تعرفه های دولتی برای گروه های فوق ارائه می شود.**

 

معرفی کارکنان :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس

1

سمیه براتی

کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان

66064617

2

لیلی میرزائی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

3

صغری همتی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1404/09/19 - 08:20
  • - تعداد بازدید: 38
  • - تعداد بازدید کنندگان: 38
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

برگزاری نشست آموزشی و هماهنگی کارشناسان تغذیه در راستای پویش ملی «نانوسلامت»

364015.mp3 برگزاری نشست آموزشی و هماهنگی کارشناسان تغذیه در راستای پویش ملی «نانوسلامت»
به گزارش روابط مرکز بهداشت تهران غرب دانشگاه علوم پزشکی ایران ،روز چهارشنبه ۱۹ آذرماه ، در راستای اجرای پویش ملی ترویج تغذیه سالم و با محوریت تشویق به مصرف نان کامل، نشستی تخصصی با حضور کارشناسان تغذیه در مرکز بهداشت غرب برگزار شد.
در این نشست، ضمن معرفی اهداف پویش ملی «نانوسلامت»، تأکید ویژه‌ای بر نقش نان کامل در ارتقای سلامت عمومی جامعه و پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با رژیم‌های نامناسب غذایی شد. 
کارشناسان در این جلسه، شواهد علمی مرتبط با فواید نان کامل — از جمله غنای آن از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری — را مرور کردند و راهکارهای فرهنگ‌سازی برای ترویج مصرف آن در خانواده‌ها و مدارس مطرح شد.
همچنین، در بخش هماهنگی، برنامه‌های واحد بهبود تغذیه برای سه‌ماهه چهارم سال مورد بازنگری قرار گرفت و استراتژی‌های اجرایی برای افزایش تأثیرگذاری مداخلات تغذیه‌ای و بهبود شاخص‌های مرتبط با وضعیت تغذیه جامعه در سطح منطقه غرب شهر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.این گام، در چارچوب برنامه‌های ملی وزارت بهداشت برای افزایش آگاهی عمومی و تقویت سبک زندگی سالم، و با هدف کاهش عوامل خطرزای غذایی در جامعه انجام شده است.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 364015
:
کلیدواژه ها
اکرم  عزتی
خبرنگار

اکرم عزتی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings