لینک دانشگاه علوم پزشکی ایران

 معرفی واحد سلامت دهان و دندان :

سلامت دهان و دندان از شاخه های مهم بهداشت عمومی است که در سلامت کلی افراد تاثیر بسزایی دارد.

واحد بهداشت دهان و دندان با هدف تأمین، حفظ و ارتقای سطح سلامت دهان و دندان جامعه تحت پوشش بااولویت آموزش و ارائه خدمات دندان‌پزشکی پیشگیری اولیه و ثانویه ایجاد  شده است.

  گروههای گیرنده خدمات عبارتند از:

  • گروه‌های هدف :
  • زیر 6 سال (3تا 6 سال)؛
  •  6 -14  سال ؛
  • مادران باردار و شیرده تا یکسال بعد از زایمان؛
  • سایر مراجعین.

   خدمات دهان و دندان  که در مراکز جامع سلامت تحت پوشش ارائه می شود شامل :

  • ویزیت، 
  • فلورایدتراپی، 
  • فیشورسیلانت، 
  • جرم گیری و بروساژ، 
  • ترمیم دندان با آمالگام، 
  • ترمیم دندان ها، 
  • پالپوتومی، 
  • درمان پالپ زنده، 
  • برداشتن دندان های غیر قابل نگهداری و عفونی،
  • مشاوره و ارجاع بیماران به بخش تخصصی در صورت نیاز.

                  **نکته قابل توجه خدمات نامبرده شده با تعرفه های دولتی برای گروه های فوق ارائه می شود.**

 

معرفی کارکنان :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس

1

سمیه براتی

کارشناس مسئول سلامت دهان و دندان

66064617

2

لیلی میرزائی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

3

صغری همتی

کارشناس سلامت دهان و دندان

66038917

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1404/08/19 - 07:58
  • - تعداد بازدید: 1027
  • - تعداد بازدید کنندگان: 1026
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی ویژه رابطین سلامت ،توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت وردآورد

کارگاه آموزشی ویژه رابطین سلامت با موضوع ارزش تغذیه‌ای نان کامل توسط کارشناس تغذیه محترم مرکز خدمات جامع سلامت وردآورد برگزار شد.

361699.mp3 برگزاری کارگاه آموزشی ویژه رابطین سلامت ،توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت وردآورد
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب،روز دوشنبه ۱۹ مردادماه، کارگاه آموزشی با موضوع «نان کامل و نقش آن در تغذیه سالم» برای رابطین سلامت مرکز برگزار شد.
 این برنامه توسط کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت وردآورد اجرا شد و با هدف ارتقاء دانش تغذیه‌ای رابطین و ترویج مصرف نان‌های سبوس‌دار در جامعه بود.
در این جلسه، ضمن معرفی نان کامل و مقایسه آن با نان‌های سفید، به بررسی فواید فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در نان‌های سبوس‌دار پرداخته شد.
 همچنین نقش نان کامل در پیشگیری از بیماری‌های مزمن مانند دیابت، چاقی و بیماری‌های قلبی برای شرکت‌کنندگان آموزش داده شد.
 رابطین سلامت با دریافت مطالب علمی و کاربردی، به عنوان حلقه ارتباطی مؤثر میان مراکز بهداشتی و خانواده‌ها، در انتقال این آموزه‌ها به جامعه نقش‌آفرینی خواهند کرد.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 361699
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings