سایت پیشین مرکز

معرفی واحد:

واحد گسترش شبکه

واحد گسترش شبکه یکی از واحد های ستادی مرکز بهداشت است  وظیفه اصلی آن گسترش و توسعه واحد های سلامت، تامین نیروی انسانی، بهبود استاندارد تجهیزات و فضای فیزیکی مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های سلامت وخانه‌های بهداشت است. براساس اهداف PHC  مهمترین رسالت این واحد، تسهیل دسترسی برای عموم مردم به منظور دسترسی عادلانه  به خدمات بهداشتی اولیه می باشد.

از جمله وظایف واحد گسترش شبکه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. توسعه واحدهای بهداشتی و درمانی: جانمایی واحد های سلامت بر اساس نقشه پراکندگی جمعیت، مکان‌یابی، ایجاد و راه‌اندازی واحدها، بازنگری دوره ای طرح گسترش شبکه‌
  2. بهبود استاندارد فضای فیزیکی: توسعه و بهبود استاندارد واحدهای بهداشتی درمانی، اولویت بندی احداث، تعیین مکان برای احداث، نظارت و هماهنگی در احداث بناها
  3. تامین، توزیع و بهبود استاندارد تجهیزات: برآورد نیاز، تامین اعتبار و توزیع تجهیزات واحدهای تحت پوشش
  4. مدیریت نیروی انسانی: برآورد تعداد نیروی مورد نیاز و تامین نیازها و اولویت‌های نیروی انسانی واحدهای بهداشتی-درمانی، توزیع و نظارت بر اجرای ضوابط مربوطه.
  5. پایش و ارزشیابی: برنامه ریزی ، نظارت بر واحدها و اجرای آن، پایش و ارزشیابی خدمات و اثر بخشی آنها.
  6. آموزش و بازآموزی: آموزش بدو خدمت تیم سلامت، نظارت بر حسن اجرای آموزش تیم سلامت ونیاز سنجی و نظارت بر آموزش بهورزان
  7. امور بهورزی: نظارت،پیگیری و بررسی شاخص های سلامت  و امور خانه بهداشت
  8. مدیریت و کاهش خطر در بلایا و حوادث: مدیریت کاهش خطر بلایا در نظام سلامت فرآیندی است منظم به منظور بهره مندی حداکثری از ظرفیت های سازمانی، اجرایی و مهارتی نظام سلامت، با هدف به حداقل رساندن پیامدهای سوء سلامتی مخاطرات طبیعی و انسان ساخت در سطح جامعه و تسهیلات و منابع بهداشتی درمانی، از طریق پیشگیری از مخاطرات و کاهش آسیب، ارتقای آمادگی، پاسخ به موقع و بازیابی، با رویکرد توسعه پایدار.

 

 

معرفی همکاران :

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

شماره تماس (داخلی)

1

جناب آقای وحید علی محمدی

کارشناس مسئول واحد گسترش شبکه

داخلی 123-66016027

2

صغری همتی

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 228-66082686

3

افسانه هدایتی خواه

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 228-66082686

4

مهری دارابی

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 118-66016027

5

فریده محمدیان

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 118-66016027

6

بنفشه تفقدی

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 128-66008130

7

اکرم بیرالوند

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 128-66008130

8

ندا عرفانی نیا

کارشناس کاهش خطر در بلایا و حوادث

داخلی 122-66016027

9

علیرضا حسینی مقدم

کارشناس گسترش شبکه

داخلی 228-66082686

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1401/06/28 - 12:03
  • - تعداد بازدید: 3543
  • - تعداد بازدید کنندگان: 3285
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

موکب ها و اماکن تهیه و توزیع غذا در اربعین حسینی مورد بازدید و نظارت کارشناسان بهداشت محیط قرار گرفتند

5466.mp3 موکب ها و اماکن تهیه و توزیع غذا در اربعین حسینی مورد بازدید و نظارت کارشناسان بهداشت محیط قرار گرفتند

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت غرب تهران ، خانم مهندس کریمی  مسئول واحد بهداشت محیط  این مرکز ، در خصوص فعالیت های این واحد در ماه های مرداد و شهریور ماه بیان کرد :

بهداشت محیط عبارت است از کنترل عوامل فیزیکی، شیمیایی، بیولوژیکی رادیولوژیکی و غیر آن، در محیط زندگی که بر سلامت جسمی، روانی، اجتماعی انسان تاثیر می گذارند، بنابراین مهندسین بهداشت محیط باید تمام جوانب عوامل محیطی و اثرات سو آن را شناسایی و کنترل نماید. اهداف برنامه های بهداشت محیط در قالب برنامه عملیاتی ، تنظیم و  فعالیت های بهداشت محیط در راستای وصول به اهداف با رویکرد مدیریت بهداشت محیط در زمان شیوع ویروس کرونا طی سه سال اخیر برنامه ریزی شده است.

کارشناس بهداشت محیط در ستاد غرب و 16واحد بهداشت محیط مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت،  مشغول به خدمت می باشند. اهم فعالیت کارشناسان بهداشت محیط نظارت،  بازرسی و کنترل بهداشتی مراکز تهیه، تولید و توزیع مواد خوردنی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی  و اماکن عمومی می باشد.  پس از بازرسی و کنترل بهداشتی مکان و ثبت بازرسی در سامانه ( توسط بازرسین بهداشت محیط )  با توجه به نواقص بهداشتی مکان ، در صورت وجود نواقص بهداشتی بحرانی غیر قابل رفع در محل، بر اساس ماده 26 ایین نامه اجرایی قانون اصلاح ماده 13 قانون مواد خوردنی ،آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی ، اخطار تعطیل موقت واحد ( مکان و یا قسمت ) دارای نواقص بحرانی صادر می شود ، در صورت عدم رفع نواقص بحرانی پس از انقضای مدت 48 ساعت(واحد، مکان ، قسمت ) دارای نواقص بهداشتی بحرانی ، تعطیل و پرونده به مراجع قضایی ، ارجاع می گرد. همچنین در صورت وجود نواقص بهداشتی غیر بحرانی ، ( بر اساس  ماده 30 آیین نامه مذکور) اخطار برای رفع نواقص غیر بحرانی با مهلت حداکثر، 60 روزه ، صادر و پس از اتمام مهلت مقرر ، مکان مجددا" بازدید و در صورت عدم رفع نواقص ، اخطار 48 ساعته صادر و پس از انقضای مهلت 48 ساعت ، مجددا" بازدید صورت میگیرد ، در صورت عدم رفع نواقص ،واحد، مکان یا قسمت دارای نواقص بهداشتی پلمپ و پرونده تخلف بهداشتی به دادگاه ، ارجاع می شود.

 در ادامه ایشان  از کنترل و نظارت بهداشتی کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب تهران از مساجد و تکایا در ایام عاشورا و تاسوعا و اربعین حسینی مرداد و شهریور 1401  خبر دادند.کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت غرب تهران در کشیک های عصر و شب و در قالب تیم های دو نفره و در راستای نظارت بر رعایت پروتکل های  و شیوه نامه های بهداشتی  بر فعالیت و حضور عزاداران در مساجد،تکایا و حسینیه ها و هیئت های تحت پوشش مسجد و حسینیه برگزار کننده مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان امام حسین (ع) نظارت نموده و بر فعالیت 178 مورد مسجد و حسینیه و تکایای برپا شده، همچنین 45 موردموکب  و ایستگاه های صلواتی در سطح منطقه تحت پوشش مرکز بهداشت غرب نظارت نموده و توصیه های بهداشتی در خصوص رعایت فاصله گذاری اجتماعی، تهویه مناسب و استفاده از ماسک و تاکید بر عدم استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای نوشیدنی ها و غذاهای گرم  به متولیان مساجد و برگزار کنندگان مراسم داده شد.ودر آخر سامانه رسیدگی به شکایات مردمی 190 مستقر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را که به صورت شبانه روزی و با حضور تمام وقت کارشناسان، آماده دریافت و رسیدگی فوری به شکایات شهروندان در زمینه مشکلات بهداشتی و درمانی و دارویی  در سراسر کشور است را معرفی کردند.

 

  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 5466
:
کلیدواژه ها
مرکز بهداشت غرب تهران           واحد روابط عمومی
خبرنگار

مرکز بهداشت غرب تهران واحد روابط عمومی

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings